Şimdi Ara

istanbul evlenme teklifi ve mekan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar istanbul anadolu yakasında oturuyorum.haftaya kız arkadasım gelecek evlenme teklif edicem.güzel bir yemekte teklif etmeyi düşünüyorum.bunun için deniz gören mekanlar bakıyorum. hemen örnek vereyim DEL MARE restaurant.çengelköy de.Ancak tektas yüzügün ardından göcen bütceyi fazla zorlamamalı.yer cok iyi ama fiyatlar hakkında en ufak bilgi yok.bunun gibi mekanlar varsa benimle paylasırsanız sevinirim.fiyatlarıda bilen yazsın haaa.sonra limit yetmeyince madara olmayalım

• bence hemen teklif etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

bence hemen teklif etme

niye ki?doların düşmesini mi bekleyeyim?

ciddi cvplar beklliyorum arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

quote:

Orjinalden alıntı: getlive

bence hemen teklif etme

niye ki?doların düşmesini mi bekleyeyim?

ciddi cvplar beklliyorum arkadaslar

doların düşmesini bekle.yoksa çok zarara girebilirsin
  • Bence evde teklif et, eve çağır
    Güzel bi sofra...
  • Anadolu yakasında moda'da çok güzel yerler var.
  • kesinlikle suada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaslar birkere yapılıyor bu iş.ev mev ne demek yaw. moda da neresi var deniz gören birazdaha yardımcı olabilirmisniz özellikle fiyat emvzuunda.gözü kör olsun bu fakirliğin.
  • quote:

ya arkadaslar birkere yapılıyor bu iş.ev mev ne demek yaw. moda da neresi var deniz gören birazdaha yardımcı olabilirmisniz özellikle fiyat emvzuunda.gözü kör olsun bu fakirliğin.

fakirsen evlenmıceksin baksana daha şık bir mekanda kıza evlenme bile teklifi edemıyosun

şaka ya

• Nakkaştepe'de Nakkaştepe Balık restourantı var, çok güzel bi yerde, Mükemmel manzarası var, bütün istanbul ayağının altında, boğaz, köprü vs... lüks bi yer üstelik.
  • Bunda düşünecek ne var kız kulesinde
  •  istanbul evlenme teklifi ve mekan

istanbul evlenme teklifi ve mekan

http://www.bridgerestaurant.com/

kız arkadaşımı götürmüştüm, evlenme teklifi için ideal rezervasyon yaptırman gerekiyor

• evet arkadaslar nakkaştepe restaurant ve kız kulesi de ilk 3 te.ama kimse fiyat vermeyecekmi yahu? bir kez olacak birsey zaten tek tası alınca bütce dagılıyor.en azıdnan fiyatlar hakkında birseyler ögrenebilirsem ona göre sagdan soldan borc alırım ha gayret fiyatlar
  • yatırdın bilgisayara paraları dimi şimdi suyunu çekti paralar diyon.

hayırlısı olsun arkadaş. istanbulda değilim bilsem solerim valla.

kolay gelsin.
  • quote:

evet arkadaslar nakkaştepe restaurant ve kız kulesi de ilk 3 te.ama kimse fiyat vermeyecekmi yahu? bir kez olacak birsey zaten tek tası alınca bütce dagılıyor.en azıdnan fiyatlar hakkında birseyler ögrenebilirsem ona göre sagdan soldan borc alırım ha gayret fiyatlar

dostum ben 6 ay önce 100 ytl hesap verdim nakkaştepe'ye. hem lüks, hem manzaralı bir yere göre ucuz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senatör

yatırdın bilgisayara paraları dimi şimdi suyunu çekti paralar diyon.

hayırlısı olsun arkadaş. istanbulda değilim bilsem solerim valla.

kolay gelsin.

ya hocam son bilgisayar dedik pedere dayandık yoksa o sistemi nasıl alsın yeni mezun bir muhendis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

quote:

evet arkadaslar nakkaştepe restaurant ve kız kulesi de ilk 3 te.ama kimse fiyat vermeyecekmi yahu? bir kez olacak birsey zaten tek tası alınca bütce dagılıyor.en azıdnan fiyatlar hakkında birseyler ögrenebilirsem ona göre sagdan soldan borc alırım ha gayret fiyatlar

dostum ben 6 ay önce 100 ytl hesap verdim nakkaştepe'ye. hem lüks, hem manzaralı bir yere göre ucuz bence.

hocam iyimiş fiyat.200 olsa gene razıyım.peki organizasyon tadında birsey oluyormu.ne bileyim kemancı falan atraksiyonlu hareketler yani.işyerinden ayrılıyorum şimdi.eve gidince tekrar dönücem konuya.ona göre tavsiyelere devam yılmak yok. Alpertunga cok tesekkurler kardesim.

• sen çengelköy yazmışsın o civarda bi yer yazayım sana, beylerbeyi sahilde eftalya restaurant . istanbulun en kaliteli balıkçılarından biri denize sıfır özellikle üst katında rezervasyon yaptırısan her iki boğaz köprüsüde panaromanın içinde. yemeklerde inanılmaz lezzetli .

fiyat olayına gelince iki kişi 200lira civarında ödersin tabi alkollü içki içmiyosanız , e evlenme teklif edeceğine göre şarap vs de iyi gider diyosan bi 80-100de ona ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 17 Ağustos 2007; 17:44:22 >
  • ne demek kardeşim Bol şanslar...
  • arkadaslar sagolun degerlendiriyorum.mekanları gidip göreyim bari.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.