Şimdi Ara

İstanbul'da Piknik Mekanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle mangal yapabileceğimiz, çok fazla apaçi olmayan, doğayla özdeş bi mekan varsa benimle paylaşabilirmisiniz?

• ormanlar apaçilerin dogal ortamlarıdır, bunu nasıl başarabileceksin bilmiyorum.
  • bostancı sahilinin maltepe tarafına doğru olan kısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

ormanlar apaçilerin dogal ortamlarıdır, bunu nasıl başarabileceksin bilmiyorum.

Önemli olan zoru başarmak.

@hayvan eti yiyen sağol.

Bi kaç seçenek daha olsa tam süper olurdu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhıdıL -- 10 Nisan 2010; 2:23:28 >
  • Emirgan korusu ideal. Laleler falanda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek Arası Pilav

Emirgan korusu ideal. Laleler falanda var

Evet güzel yer ama mangal yabılmıyo diye biliyorum..? Yanlışmı biliyorum?
  • eskiden küçük çamlıcada çok güzel yeşillik alan vardı ama artık yasak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhıdıL

quote:

Evet mangal yapılmıyo sanırım
  • quote:

en son 4. sınıfta okulla gitmiştim 50 sınıf arkadaş veliler falan.Ya hatırlıyorumda o eski günlere dönmeyi gerçekten çok istiyorum.Annelerimiz köfte ekmek hazırlardı işte evden getirdiklerini hazırlardı.Bizde 30 kişilik kadroyla top oynadıktan sonra yumulurduk köftelere.Öğretmenin peşine takılıp köşkleri gezmenin zevkide ayrıydı tabi.7 sene olmuş vay beHâla var mı böyle sınıfça giden ilkokul öğrencileri.Çok güzel günlerdi be.Daha doğrusu hâla piknik yapanlar var mı?Mangal filan yasak diye biliyorum artık orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 10 Nisan 2010; 2:28:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhıdıL

quote:

Evet mangal yapılmıyo sanırım

Öneri için sağol ama mangalsız pikniğe piknik demem ben

Mangal yapabiliceğimiz bi yer gerekli.

Yinede teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhıdıL -- 10 Nisan 2010; 2:32:35 >

• bende arkadaşlarımla geçen hafta böyle düşünüp bir yer aradım biz anadolu yakasında oturduğumuz için bi çok yer gezdikden sonra bizi çeviren polis abilerimiz sağolsunlar yönlerdiler başıbüyük tarafına gidebilirsiniz maltepe üniversitesini geçtikden sonra solda bir çeşme var hem temiz su hem orman güzel bir yer biz gittiğimizde apaçi yoktu
  • yeditepe uni ve maltepe uni arasindaki yolda bolca piknik ve mangal yapilacak yerler var. adamlar mangali kendileri yakip veriyorlar, salata, su, et vs ne isterseniz var. isterseniz kendiniz de et & malzeme getirebiliyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarquisDeSade -- 10 Nisan 2010; 4:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kon-tiki

bende arkadaşlarımla geçen hafta böyle düşünüp bir yer aradım biz anadolu yakasında oturduğumuz için bi çok yer gezdikden sonra bizi çeviren polis abilerimiz sağolsunlar yönlerdiler başıbüyük tarafına gidebilirsiniz maltepe üniversitesini geçtikden sonra solda bir çeşme var hem temiz su hem orman güzel bir yer biz gittiğimizde apaçi yoktu

Teşekkür ederim.

Peki eti mangalı vs. ordan alsak bize ne kadara patlar? Biz o tarafa biraz uzak oturuyoruz ve kalabalk gidicez, çok fazla malzeme götüremeyiz, mangal et falan ordan alsak ne kadara mal olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.