kara yolu en fazla 1gün sürse bile yetişiom daa 5 günüm var çünkü ozmn ben şimdi bi bilet alıımda bi ankaraya gidiim sora duruma göre param kalırsa uçakla dönerim kalmassa otostop çekerim..
quote:
Orjinalden alıntı: KueRaKa
quote:
Orjinalden alıntı: Kokusuz77
yhaws bu davul hiç para etmiyormuş =) boşuna ugrasıyoz ... :S
Başka bir yol biliyorsan istersen bizlerle paylaş..Bide 600$yeni başlayanlar için iyi bir paradır ve benim bildiğim kadarıyla her girdiğinde de davul çıkıyor bu da cabası...
her girdiğinde cıkıyor ama alamıyorsun buda cabası =) denedim olmadı =)
quote:
quote:
quote:
yhaws bu davul hiç para etmiyormuş =) boşuna ugrasıyoz ... :S
Başka bir yol biliyorsan istersen bizlerle paylaş..Bide 600$yeni başlayanlar için iyi bir paradır ve benim bildiğim kadarıyla her girdiğinde de davul çıkıyor bu da cabası...
her girdiğinde cıkıyor ama alamıyorsun buda cabası =) denedim olmadı =)
ben öle bişi demiştim ama tabe garanti vermemiştim demekki dediim doruymuş
Eşyalarına bak, eğer üstünde fazla eşya varsa alamazsın, mümkünse çıplak gir patikaya..
bu arada istanbul-ankara arası 91US$ ve 2 saatbileti ayırttım..bi gecede otelde kalcam..sora sabah otostopla dönmee çalışcam olmassa uçakla..
Bina Bölümleri Mozaik Zemin (İstanbul stili.) (Sabit) Geçit (Mermer) Istanbul (Sabit) Geçit (Bronz) (Sabit) Fıskiye (Mermer, İstanbul stili.) (Sabit) Fıskiye (Taş, İstanbul stili.) (Sabit)
ya arkadaşlar davulu bulmak için nerden gircem sorabilirmiyim?
pierlotide 3 cam şişe buuldumm
yehhhaaaa buldum 1 adet davulum var ayrıca lütfen 3 davul buldum die sallamayın sadece bikere kullanabiliyosunuz onu
Davul (Yeşil) 5 kullanımlık kaldı Dervish Drum hmm ben gidip loto alıyorum
ankarada yokmu patika
ben şimdi ankaradaım bi bakındım ölesine ama bulamadım patika..
quote:
Orjinalden alıntı: X-Dragon-X
ankarada yokmu patika
Ankara'da bizim bildiğimiz kadarıyla patika yok..
quote:
quote:
ankarada yokmu patika
istanbul a gidiom bende zaten ondan :)
quote:
quote:
quote:
ankarada yokmu patika
istanbul a gidiom bende zaten ondan :)
Bu forumda çoğu kişi İstanbulda oynuyor, sen bence devamlı İstanbulda Kal.Ankarada bişey yok..
ankara cennet valla :) nese bide patikaya girdikten sonra varmanız 3 3 bucuk saati buluyor
Ben Davul Mavul Bulamadım Oyundan Çıkmıştım selimiye camiye gelmişimm sora bi yol seçtim bi b aktım adam dubornikmidir nedir orda Otostop Çekmiş
bulamıcak hiç bişi yok biras arasanız direk bulcanız..açıkla zati kueraka nası gidilceni..
arkadaslar patikada kaldım nasıl cıkcam burdan
ben davulu buldum selimiye camiide takılı kaldım nası çıkıcam??