Şimdi Ara

İstanbul'da Kasa Yaptırabiliceğim Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kendime Ait 1 Kasa Modeli Çizdim... Herşeyiyle İç Dizanynı ve Dış Görünümüyle 10 numara bi kasa oldu... Fakat Bu Çizimlerimi Gerçeğe Çevireceğim Bir Atölye Tarzı Kaliteli Çalışan Yerler Biliyorsanz FiyaT Sorun değil...? İstanbul İçinde... Kasamın Geneli Demir Olucak..

• Acaba Ferforjeciler Yapabilirmi ?
  • Umarım kafa bulmuyorsundur. Ben seni cidiiye alıp cevap veriyorum. Böyle kasa üzerine özel sipariş yapan bir yer yok. Ama teknik çizimini gerçekleştirecek bir çok yer bulabilirsin. Bu senin kasayı ne tür bir malzemeden yapacağına kalmış + çok masraflı bir iş olacağı kesin.
  • Cizimlerini Kendim Yaptım... Onemli Olan Gerçeğe çevirmek... Masraf Önemli Değil.. Bn bu iş için 700 Ytl civarı bi para ayırdım....Önemli Olan Kaliteli Kesim ve boya yapabilicek yer bulmak. Diğer Psu fln zaten hazır..
  • Cizimleri MacroStation Ortamında 3d Olarak Yaptım... renklendirmesi ve ince ayrıntılar içinde 3dmax kullandm. yani herşeyiyle şuanda cd'de kayıtlı..
  • bir ara posta gaztesinde görmüştüm dijitaltrend uçuk kaçık ve özel tasarımları yapıyordu..birbak istersen..
    www.dijitaltrend.com
  • orayla irtibata gectim sanayi tarafina gitsem orda yaptirabilirmiyim bi bilginiz varmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor çok gerçi iyi para ayırmışsın ama kasanın tüm işçiliğini bir atölyede yaptıramazsın bu işlerden azda olsa anlaman lazım tabi yapacak ustaya anlatmakta ayrı bir olay.Umarım çizim yaparken nasıl saç ve profil kullanacağını ve bunları nasıl birleştireceğinide düşünmüşsündür.Öncelikle saç ve profil bulman lazım sonra bunları istediğin ölçüde kestirip kıvırtacaksın bunları kolayca yapabilirsin, boyasınıda iyi para verdikten sonra oto boyacıda yaptırabilirsin ama hazır kasalarda ön panel plastik malzemeden yapılıyor sen nasıl bir malzeme kullanacaksın.
    Lafın yekünü çok uğraşırsın ama sonunda yaparsın ve tecrübe kazanmış olursun.
  • On Tarafi Celikten yapmayi dusunuyorum... Kapakl1 Olcak.. Yak1nda Resmlerini koyar1m :)
  • Plastiği ne kadar az kullanırsan zahmetide azalır. Sonuçta plastiğe istenilen şekli vermek oldukça zordur. Tabi metal kullanımıda ağırlığı arttırır. Burada başka metal çeşitlerine başvurabilirsin, Alüminyum gibi. Para konusunda çok iyi bir bütçe hazırlamışsın. Herhalde bu işin ticaretinede girmeyi düşünüyorsun. Resmi eklersen dahada detay'a ineriz
  • Kesinlikle Eglence amacl1 yap1yorum :) Bu arada ay1rd1g1m para sadece kaba 1sc1l1k 1c1n :)
  • Sadece kaba işçilik için bu kadar para ayırdığına göre kasa baya güzel olucak herhalde merak etmeye başladım resimleri biran önce görsek
  • umarım yaptırabilirsin dostum merak etmeye başladım
  • Bu Konuyla ilgili Yardmlarinizi bekliyorum kasa boyutlari 60 cm derinlik 65 cm yuksekl1k ve 25cm genislik olcak....
  • bence kasada demir düşünme aliminyum yap hem daha haff olacaktır hem de soğutmaya katkısı olur .ama istersen sağlam olsun diosan içinede demir bi iskelet profil geçebilirsin.ve aliminyumu kesmesi rahat oalcaktır biraz bu işler hakında araştıma yaparsan kendin bile yapabilirsin. boya işini bitek bence ustalara bırak çünkü tabanca ve çalik macunu gereke bilir.bak biraz bilgi bu adreste varhttp://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=466 bence gayaet güzel bi kasaya yapıor:)
  • O siteyi inceliyordum smdi bn :)
  • Max te felan hazırladığın bir resmi yok mu kasanın, çok merak ettim?
    Bakarsın şekli, kullanımı felan çok tutulur, sen de satarsın bu cihazdan.
    Bence resimlerini koyarsan insanların inceleme fırsatı olur, almak isteyen kişiler çıkarsa elbirliğiyle bi kasa imal edebilirsiniz...
  • eve gidince max'deki resimleri atarim...
  • Render'da Sorun Ç1kt1 Arkada$1n mak1nadan render ed1p at1cam res1mler1 :)
  • beklemekteyim.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.