Şimdi Ara

İstanbul'da DC Shoes satan mağazalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir aksilik olmazsa Nisan ayında İStanbul 'a gelicem.DC marka ayakkabı almak istiyorum orjinalini satan mağaza varmı acaba?

• uppp
  • up
  • beyoglu nda beyoglu ıs merkezınde alt katta mazot var burda rhatlıkla bulabılırsın dc etnıes globe supra

kadıkoy de kapanan kadıkoy acıl ın asagısında bı dukkan var ve kapanan acılın karsıında bı dukkan daha var baya bulabılırsın orda kapandımı tam emın degılım acılden ama kapanmadıysa orda da bulabılırsın tabı

bakırkoy galeria alısverıs merkezınde skate urunlerı satan bı magaza var ordada var ama cok model flan yok buraya bakmasanda olur aklıma baska bı yer gelmıyo pek centro magzalarında varmıydı hatırlamıyrum ama etnıes ın olması lazım centrolarda ben centrodan almstım cunku. tavsıyem kadıkoye gıtmen daha rahat bulursun ıstedıgın modellerı flan. supra da saglamdır onada bak derım hosuna gıden modellerı cıkar elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

beyoglu nda beyoglu ıs merkezınde alt katta mazot var burda rhatlıkla bulabılırsın dc etnıes globe supra

kadıkoy de kapanan kadıkoy acıl ın asagısında bı dukkan var ve kapanan acılın karsıında bı dukkan daha var baya bulabılırsın orda kapandımı tam emın degılım acılden ama kapanmadıysa orda da bulabılırsın tabı

bakırkoy galeria alısverıs merkezınde skate urunlerı satan bı magaza var ordada var ama cok model flan yok buraya bakmasanda olur aklıma baska bı yer gelmıyo pek centro magzalarında varmıydı hatırlamıyrum ama etnıes ın olması lazım centrolarda ben centrodan almstım cunku. tavsıyem kadıkoye gıtmen daha rahat bulursun ıstedıgın modellerı flan. supra da saglamdır onada bak derım hosuna gıden modellerı cıkar elbet

Çok teşekkür ederim. İNternette x4tune diye biryer buldum orasıda kadıköydeymiş İstanbul'u hiç bilmiyorum Avrupa yakasında olsa çok daha iyi olacak.

• x4tune kaliteli,sağlam bir yer rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.Bağdat caddesindede mağazası var.Ayrıca tepe nautilus avmde sinema katının yanında sport point extreme diye bir mağaza var ordada bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

x4tune kaliteli,sağlam bir yer rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.Bağdat caddesindede mağazası var.Ayrıca tepe nautilus avmde sinema katının yanında sport point extreme diye bir mağaza var ordada bulabilirsin.

Anladım teşekkür ederim.

Peki Avrupa yakasında satan yer varmı acaba?
    İstiklal caddesinin oralarda falan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istiklalde freedom var galatasaray lisesinin yanındaki sokakta. etnies falan var orda. ama kadiköy daha iyidir ben ordan alırım aklında bulunsun.
  • ıstıklalde ıste beyoglu ıs merkezınde mazot var eskıdır orası baya zaten ama hıphop gıyım agırlıklı olarak kadıkoyde oraya gıdersen daha cok cesıt bulabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 14 Mart 2011; 1:33:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.