Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X Files

Youtube da buldum :D

Hocam yerine cuk oturmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

quote:

Orijinalden alıntı: sSPAM.

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: sSPAM.

Normalde akpli degilim hatta sol goruslu bir insanim ama akp bu cemaat denilen din kisvesi altinda icinde tum psiligu barindiran santajci adi olusumu bitirene kadar tam destek veriyorum hatta bu cemaatcileri bitirirlerse oyumda onlarin.

Başbakanın, seçim zaferi sonrasında, çeşitli fırsatlarda ''okyanus ötesi''ne teşekkür ettiğinden haberin var mı?

Yok kardesim simdi oldu evet eee ? Simdi ki durumu degistiren bir sey var mi ? Yok eee o zaman ? Bu cemaat zibidileri bu ulkenin basindaki en buyuk rantci baskici zihniyet , ulkenin basindaki en buyuk bela bence. Bunu bitirirse ak parti hukumeti oy veriyorsam sanane ? Sol goruslu bir insan olup akpartiye oy veremem mi ? Veririm keyfimin kahyasi misin sen ? Ataturkude severim ak partiye de su gulen cemaatinin belini kirip yok ederse oyumuda veririm bu kadar basit. Sol goruslu aileden beri ataturkcu surekli chpye sulalecek oy atan izmirde yasayan biri olarak soyluyorum kardesim ben chp olsa basimizda bu ulkenin bu halinden bile beter olacagina inaniyorum bu kadar basit.

Sen solcuysan ben barrack obamayım sen sadece akpli bir provakatörsün !

Adam fikrini yazmış ne alaka

Liseli ataturkcuyuz diye her yeri velveleye veren hirtlar laf anlamaz kardesim bosuna yorma klavyeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illest -- 18 Aralık 2013; 23:19:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Yanlı yorumda nirvana

Cemaat Kılıçdaroğlu na bağlanır ne ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baransu çok pis vuruyor bence söyledikleri doğru olabilir.

• Nazlı Ilıcak ta kovuldu . Cemaatten atak bekleniyor.

• Stv haberde soruşturma hakkında devlet aleyhinde bütün görüşleri yayınlıyorlar. Cemaat soruşturma bizimle alakalı degil diyor ama bu zamana kadar hiç yapmadığı haberleri yapıyor.

• Yüzsüzler cikip da bir açıklama yapamadılar demekki sadece ogullari degil kendilerininde bu yolsuzluktan haberleri vardı ki buna yüzde yüz eminiz.

• Benim anlamadığım eğer bu olayları kesinlikle yapmadığını iddaa ediyorsan:
    Ben bu ülkenin Başbakanı olarak Bu soruşturmayı yürüten Savcımın ve Memurumun arkasındayım ve onları sonuna kadar savunuyorum bütün pislikler çıkarılıp temizlensin ve aklanalım istiyorum demek mi daha samimidir yoksa
    Bütün görevli memurları değiştiyorum ve değiştireceğim çünkü onlar görevi kötüye kullanıyor mu demek mi samimi.
    Kararı size bırakıyorum.

• ''4 Bakan hakkında hazırlanan fezlekeler, Adalet Bakanlığı'na gönderildi''
  • Noluyo la burda

• hayır insanlar yolsuzluk çıkınca neden sevinir bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Olay ortaya çıkmış ve yolsuzluk hakkında ciddi iddalar var. İşin ilginç yanı 3 bakan da son dönemde hükümete katılmış ve transfer dediğimiz milletvekillerinden. Bizim milletimiz Tayyip zarar görsünde bunlar devleti alıp götürsün diye bakıyor. Biraz mantıklı olmak ve böyle durumlarda sevinmek yerine üzülmek lazım.
    Bazı kişilerin yorumlarını görünce gerçekten iğreniyorum. Çözüm sürecinde ülke bölünecek diyenlere inat Tayyip böldürmeyiz diyor ancak bir bölünme gerçekleşsin Tayyip iktidardan düşsün diye bekleyenler var. Bunlar utanç verici şeyler.
  • şu mesajları bölüp parçalamaktan vazgeçsen iyi olacak.
    neyse, 1920'nin mehmetçiği de 1950'nin mehmetçiği de aynı inanç sistemine sahiptir. vatandaşın kendi yaşantısı dinibütün şekildeyse, bu kendi yaşantısıdır. devletin laikliği ile alakası yok bunun. saçmalamakta çığır açıyorsun ilgiyle izliyorum.
    laik yaşam tarzı nedir? bilgisizliğinle ne kadar gurur duysan azdır. devletin laik oluşu devleti bağlar. off gerçekten beni çok yoruyorsun, kuyuya bir taş atıyorsun ve kimse çıkaramıyor. yahu, kurtuluş savaşı ile devrimler safhasını ayırabilmen için beyin amelyiatı mı geçirmen gerekiyor anlamıyorum.

yahu sana 1000 tane saçmalık koyarım, "bu cımbızlamalardan haberin var mıydı" diye 2-3 tane alakasız c/p yaparsın.
    benim koymadığım şeyleri "aha sen böyle cımbızlarsın" deyip buraya yazman da senin ahlak anlayışınla alakalı.

verdiğin 2 tane c/p ile "bu kadarı kafi" diyerek kurtulamazsın gennosuke. iki sözcük bir enter ile yırtamazsın. en basitinden murat bardakçı'dan başla sen.

alacak çok yolun var, ancak sein minyatürün yeni yetme yıkanmış beyinleri kandırırsın o verdiklerinle.

mason saçmaığı hakkında verecek cevabımı verdim. papağan gibi aynı saçmalıkları tekrarlamanla uğraşamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 18 Aralık 2013; 23:40:29 >

• Gündemi takip uzun zamandır bu kadar zevkli olmamıştı. benden habersiz darbe filan olursa küserim
  • Tapeler twitter da paylaşılmaya başlandı.Ortalık kızışacak...

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

hayır insanlar yolsuzluk çıkınca neden sevinir bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Olay ortaya çıkmış ve yolsuzluk hakkında ciddi iddalar var. İşin ilginç yanı 3 bakan da son dönemde hükümete katılmış ve transfer dediğimiz milletvekillerinden. Bizim milletimiz Tayyip zarar görsünde bunlar devleti alıp götürsün diye bakıyor. Biraz mantıklı olmak ve böyle durumlarda sevinmek yerine üzülmek lazım.
    Bazı kişilerin yorumlarını görünce gerçekten iğreniyorum. Çözüm sürecinde ülke bölünecek diyenlere inat Tayyip böldürmeyiz diyor ancak bir bölünme gerçekleşsin Tayyip iktidardan düşsün diye bekleyenler var. Bunlar utanç verici şeyler.

Seviniyoruz çünkü bunlar aslında var olan şeylerdi hatta bunları aşıp kendi yasaları ile yasal olarak yolsuzluk yapar hale gelmişlerdi.
    5 yıl önce de böyleydi şimdi de böyle, bunların yanında artan fiyatlar (elektrik,benzin,ekmek vs) artık koymaya başlıyordu.
    Bir yerde çalışmaya çalışan bir taraf bir yanda başını örttü diye jiplerle gezen yeni nesil türbanlılar vardı.
    Bunlar vardı ama bir şey yapılmıyordu, sonuçta ters bir durumda yargıya intikal etti, umarım daha devamı gelir de yetim hakkını bir bir sökerler
    hapislerde çürütürler bu insanları.Niye sevinmeyelim ki.

• Bu olayları görünce aklıma şu laf geldi.

DİN , FAKİRLER ZENGİNLERİ ÖLDÜRMESİN DİYE VARDIR.
  • İşte bunlar hep Gezi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

hayır insanlar yolsuzluk çıkınca neden sevinir bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Olay ortaya çıkmış ve yolsuzluk hakkında ciddi iddalar var. İşin ilginç yanı 3 bakan da son dönemde hükümete katılmış ve transfer dediğimiz milletvekillerinden. Bizim milletimiz Tayyip zarar görsünde bunlar devleti alıp götürsün diye bakıyor. Biraz mantıklı olmak ve böyle durumlarda sevinmek yerine üzülmek lazım.

Hayır insanlar yolsuzluk çıktığı halde neden halen destek verir hırsızlara anlamakta güçlük çekiyorum. Olay ortaya çıkmış ve yolsuzluk hakkında ciddi kanıtlar var. İşin ilginç yanı 3 bakan da her şeye rağmen Başbakan tarafından desteklenen kişiler. Bizim milletimiz Tayyip ne yaparsa doğru yapar diye bakıyor. Biraz mantıklı olmak ve böyle durumlarda tarafsız bakmak lazım
    Bazı kişilerin yorumlarını gördükçe gerçekten iğreniyorum. Çözüm sürecinde ülke bölünecek diyorduk, mesela İmralı'daki adam artık rahatça basına açıklama yapabiliyor ancak bir bölünme gerçekleşse bile Tayyip'in bildiği vardır diyecekler var. Bunlar utanç verici şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 18 Aralık 2013; 23:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

halk bankası gn müdürünün evinde 4.5milyon dolar çıkıyor..muammer gülerin oğlunun ofisinden 6 tane çelik kasa ve içinden deste deste dolarlar eurolar tl ler çıkıyor..erdoğan bayraktarın oğluda aynı şekilde..fatih belediye başkanı sit alanı olan bölgeye imar çıkartıp binayı dikiyor,sonra bunu erdoğanın oğluna 25 yıllığına bedelsiz veriyor.bir otel imarı için 1,5 milyon dolar rüşvet alıyor...sarraf konusuna hiç girmeyelim yolsuzluğun boyutu neredeyse gayri milli hasıla kadar..siz hala kalkmış diyorsunuzki cemaati ayıklarsa akpyi destekleyeceğim..nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamak güç..askeri neden içeri aldılar şimdi daha iyi anlarsınız..biri diyor cemaatin polisi,tayyip diyor benim polisim..ee halkın polisi nerde kardeşim?kime güvenecek bu insanlar..ne yani ya akp polisi savcısı yada cemaat polisi savcısımı olacak?şimdi içerde olan paşalar olsaydı bu milleti yanlız bırakırmıydı sanıyorsunuz..her iki tarafta pisliğin içinde boğuluyor ama bazı insanlar hala utanmadan saf tutmaya çalışıyor..yazıklar olsun..

Hay ağzınla bin yaşa...

Bu millet henüz evrimini tamamlamadı. Hazır aldık bazı şeyler, hala daha hazmını gerçekleştiremedik. Bir 50-100 yıl daha geviş getirirsek, belki o zaman "hırsızın hiç mi suçu yok?" diyebilecek "kapasiteye" ulaşabilir insanlar.

Belki o zaman koskoca ülkeyi yönetme işine "yolsuzluk mu, normal yea" diye bakan kalitesiz, ilkel kafa ortadan kalkar. "Ben halkım, devlet de benim için var" diyebiliriz umarım bir gün...

• neyse, gennosuke ve tayfası rahatsız tabi. konuyu Atatürk'e, dış mihraklara çekme çabaları hep bir komedi emaresi.

allah diye diye aldatanları biz çok iyi biliriz. bunların Atatürk'ü de sevmemesinin nedeni bu, böyleleri allah diye diye insanları aldatmasın diyenleri sevmezler tabi.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.