Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başbakan yine dış mihrakların işi diyor

evlerindeki kutu dolusu milyonları çeplerine dış mihraklar koymuş anlaşılan. hiç utanma sıkılma yok hala bakanlarımın çocukları mağdur oldular diyor!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Şimdi bu cemaat hangi partiye oy verir acaba

Saadet.

Cemaat hiç bir zaman diliminde Erbakanın partisini desteklemedi. Ciddi manada siyasi partileri inceleyecek bir vatandaşın bunun nedenini çok rahat kavrayabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

M.Güler'in oğlu fena çıktı :)

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

nereden buldun bunu?

buyur genç.. afiyet olsun.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76886/2/1/baris-gulerin-evindeki-aramadan-kareler

Yalnız ne ilginç değil mi normalde bir operasyon olsa hayatta bir ayrıntı paylaşmazlar, ama nedense bu operasyonda yahudi maşası medyada bütün deliller var

Hocam biraz leke kaldı tam sıvazlayamadın

Benim yolsuzluk yapılmadı gibi bir iddiam yok. Fakat en azından bir kaç ay beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta parayı götüren bakanın oğlu, bakan değil. Operasyonun zamanlaması çok manidar, ve birilerinden emir alındığı çok belli. Ben kesinlikle cemaatin olduğunu düşünüyorum.

Ben de cemaat olduğuna inanıyorum dershane konusunda kafasının dikine gitti iki taraf da sonra fikir ayrılığından dolayı böyle bir intikam aldı cemaat.Zaten emniyetin neredeyse hepsi adamların.Ortada hhiçbir komplo olmadığını sanıyorum ben oğullarında varsa babalarında da vardır.Bilmeme gibi bir durum söz konusu olamaz.Zaten görürsünüz ilerleyen günlerde yavaş yavaş istifalar gelir.Bakanlar risk alamayacağından oğluna devretmiştir biraz zaman kazandırır bu davaya sonra ortaya çıkar tüm çıplaklığıyla.
    Yakında gündem değiştirme çabaları gelir başbakandan daha sonra bu da ya tatlıya bağlanır ve iki taraf da karlı çıkar ya da zıtlık devam eder ve iki taraf da kaybeder.Umarım zıtlık devam eder ikisinden de kurtuluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

başbakan yine dış mihrakların işi diyor

evlerindeki kutu dolusu milyonları çeplerine dış mihraklar koymuş anlaşılan. hiç utanma sıkılma yok hala bakanlarımın çocukları mağdur oldular diyor!!!

İster inan ister inanma ama dış mihraklar cumhuriyet kurulduğundan beridir var. Bağmsız bir ülke değiliz.

• Bu olanların hepsinin nedeni ülkede adam gibi muhalefetin olmayışıdır. Muhalefet lazım bize muhalefet. Bahçeli'yle Kılıçdaroğlu'yla olacak işler değil bunlar.
  • quote:

quote:

başbakan yine dış mihrakların işi diyor

İster inan ister inanma ama dış mihraklar cumhuriyet kurulduğundan beridir var. Bağmsız bir ülke değiliz.

ya sabır ya sabır..

• Yolsuzluğa kim bulaşmışsa en yakın zamanda yargı önüne çıkarılacaktır çıkarılması gerekir.Yolsuzluk konusunda daha fazla yorum yapmak istemiyorum.Işler netleşmeden de yapmamayı düşünüyorum.Kısa vadede 3 Ocağa uzun vadede 10 Nisana kadar olacakları iyi gözlemleyin.Dünün tarihini unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 18 Aralık 2013; 19:32:08 >
  • Suçu olan cezasını çekmeli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

M.Güler'in oğlu fena çıktı :)

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

nereden buldun bunu?

yanlı, yansız demeden tüm haber sitelerinde bu ve bunun gibi daha bir çok fotoğraf mevcut. polis kamerasıyla çekilen fotolar

yalnız haber müthiş resimleri ele geçirdi diyor. Nasıl geçirdiği belli değil, çok kişinin kellesi gidecek.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/baris_gulerin_evindeki_aramadan_ilk_goruntuler-1166837

bak bunlar da yeni gelen fotolar

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76906/2/1/17-aralik-operasyonundan-carpici-kareler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Daha düne kadar cemaat deyince anasına sövülmüş gibi tepki gösteren kesim şimdi çıkmış cemaatten medet umuyor. Biraz omurgalı olun. Neyin ne olduğunu zaman gösterecek.

İkisi de birbirini yesin işte mis gibi tam istediğim şey.İşin kötü yanı cemaat daha güçlü akpden.Ancak iyi bir açıdan bakılınca cemaat daha zararsız genel olarak.
    Birbirlerini bitirsinler ortalık diğer partilere kalsın(gerçi kalsa kaç yazar hepar dışında:))

Mantığa gel.

Ak Parti'yi seçimle deviremeyeceklerini anlayanlar ne yapacaklarını, neyi destekleyeceklerini şaşırmışlar. Düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışıyla mı ülkeyi yönetecek diğer partiler! Bu anlayışla mı ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaksak sözüm ona partiler?

Tabi amaç ülkenin refahı, yaşanabilirlik seviyesi olmayınca her yol meşru görünüyor bazılarına. Dün Adnan Menderes'e yapılanlar şimdi Tayyip Erdoğan'a yapılmaya çalışılıyor. İlerde bu başkası olacak. Ülkenin içindeki güçler kendi çıkarları doğrultusunda yönetimi şekillendirmeye çalışacaklar. Bunlar da tabi sözde vatanperver, halk yanlısı, ülke sevdalısı görünen kişilerin destekleriyle olacak.

•  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

• quote:

Orijinalden alıntı: SiriusBlack

Bu olanların hepsinin nedeni ülkede adam gibi muhalefetin olmayışıdır. Muhalefet lazım bize muhalefet. Bahçeli'yle Kılıçdaroğlu'yla olacak işler değil bunlar.

Aynen mustafa sarıgül gibi iktidarla baş edebilecek bir adam gelmeli chp'nin başına

• işine gelince devletin polisine güvenceksin diyeceksin, işine gelmeyince yurt içi ve yurt dışı güçler çalışıyor diyor.
    Ergenekona gelince bağırsaklar temizleniyr, yolsuzluk davasına gelince bakan bebelerini harcatmayız diyor.
  • quote:

quote:

quote:

Daha düne kadar cemaat deyince anasına sövülmüş gibi tepki gösteren kesim şimdi çıkmış cemaatten medet umuyor. Biraz omurgalı olun. Neyin ne olduğunu zaman gösterecek.

İkisi de birbirini yesin işte mis gibi tam istediğim şey.İşin kötü yanı cemaat daha güçlü akpden.Ancak iyi bir açıdan bakılınca cemaat daha zararsız genel olarak.
    Birbirlerini bitirsinler ortalık diğer partilere kalsın(gerçi kalsa kaç yazar hepar dışında:))

Mantığa gel.

Ak Parti'yi seçimle deviremeyeceklerini anlayanlar ne yapacaklarını, neyi destekleyeceklerini şaşırmışlar. Düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışıyla mı ülkeyi yönetecek diğer partiler! Bu anlayışla mı ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaksak sözüm ona partiler?

Tabi amaç ülkenin refahı, yaşanabilirlik seviyesi olmayınca her yol meşru görünüyor bazılarına. Dün Adnan Menderes'e yapılanlar şimdi Tayyip Erdoğan'a yapılmaya çalışılıyor. İlerde bu başkası olacak. Ülkenin içindeki güçler kendi çıkarları doğrultusunda yönetimi şekillendirmeye çalışacaklar. Bunlar da tabi sözde vatanperver, halk yanlısı, ülke sevdalısı görünen kişilerin destekleriyle olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Kanunu ciğneyen kim olursa olsun cezasını çeksin. Burada bir sıkıntı yok ama kuyruk acısı olanların bayram etmeleri garip.bu insanların mutlu olduğu nedir acaba?
    Mahkeme gerekli cezayı verecektir ama bundan kime ne?
    Soz gelimi suç bulunamadı veya dış güçlerin oyunu çıktı, naralar ata ata mutlu olanlar utanabilir mi acaba?
    Hiç sanmıyorum.

Ne demek kime ne yahu? Yıllardır muhalefetin bas bas bağırdığı yolsuzluk iddialarının üzeri iktidar tarafından örtülüyor, ciddiye bile alınmıyor ve şimdi de bu durum tam tersi. Tabii ki mutlu edecek insanları? Ne yani üzülmeli miyiz bakan mahdumlarına?

Sen baya sıkıntılısın.
    Muhalefet, ha şu başarılı ne konuşacağıni bilmeyen, muhalefeti beceremeyen, sizleri yıllardır iktidar rüyasında uyutanlar.

Merak ediyorum muhalefet ne kadar temiz? Kılıçdaroğlu veya x kisi acaba neler neler yaptı, bunlar şimdilik sumen alti. Olmaz ya, iktidar olursa çıkar ortaya onlarda. Ben o zamanda adalete güvenirim.

Hahaha cemaat Wars, çocukları aldilar, karikatürler, saçma sapan işler yapmam. Sizin ki kuyruk acısı o yüzden yağlarınız eriyor.
    Benim siyaset takintim yok sizin gibi. Siyaset boş adamların işidir.

Ayrıca seninle tartışmam.sen o gözlüklerle burnunun ucunu göremiyorsun.

Konuyu neden muhalifete çekiyorsun ki ? Senin görüşünde adam yolsuzluk yapıcak ama iktidar diye hiç kimse konuşmayacak mı sanıyorsun ? Sizin gibiler yüzünden ülke bu duruma geldi. Sığ düşünceleriniz ile daha durumu anlamıyorsun. Adam zaten seninle tartışmaz bu kafada birine birşey anlatmaya kalkacağına başka işle meşgul olur daha iyi.

Anlamasan bile tekrarlayım. Muhalefet bahsini açan zaten kendisi, ne sacmaliyorsun?
    Sig olan sensin.Ülke asıl sizin gibiler yüzünden bu halde, Batıdan vs den 20-30 yıl geride isek sizin eseriniz.
    Ben kimse konuşmasin demedim sadece lay lay lom yapanların derdi farklı diyorum. Adalet yerine gelsin. Cezayı hakedenler cezasını bulsun var mı sorun?

Sen daha ne istediğini yada ne düşündüğünü bilmiyorsun. Muhalefet bahsi diyorsunda adam bu olayları daha önceden dile getirmişler diyor sen kalkmış onlar çok mu temiz diyorsun. Yani senin aklında yazıların arasında sonsuz ayrım var ve sen kısır bir döngü içerisinde buraya yazılan senin yorumlarına ters her şeye muhalifet olucaksın. Yada orgazm.

Ne saçmalıyorsun? Virgül filan koy da anlaşılır olsun.
    Bende muhalefetin de aynı şeyin farklı rengi olduğundan bahsediyorum, sana mı soracağım açıklamalarımda neye değineceğimi?

kardeş eğer öyle birşeu olsaydı muhalefette çoktan ortaya çıkmıştı heryer akpnin elinde.

adamlarınn evlerinden milyonlar çıkıyor ve sen hala onları eleştireceğine muhalefete bok atıyorsun!! yazık

Elindeki belgeyi önemsiz biri için mi kullanırsın? Yoksa o önemsiz kişinin, önemli bir konuma geçmesini mi beklersin? Muhalefet temiz diyorsun yani öyle mi :) komik olma lütfen.

Ben eleştiriyorum, cezalarını bulsun diyorum, sizler gibi çifte telli mi oynamam gerekiyor?

• Hükümet şunları tüm devlet kadrolarından tasfiye edene kadar arkalarındayım. Askeri vesayet bitti, şimdide cemaat vesayetiylemi uğraşacağız.
  • quote:

quote:

quote:

Mantığa gel.

tip yanar döner olma. İşine gelnce yargıya güvenceksin deyip işine gelmeyince bunların hepsi düzen dememkle olmaz.
    Şike davasında balyozda ergenekonda okadar sahte delile rağmen ,okadar insan ceza alırken ,develtin poisinin kimseye kini olmaz deyip, şimdi kuyruğuna basılınca dış güçler demek tam bir tutarsızlıktır.

• quote:

quote:

quote:

Mantığa gel.

Hep madur olan sizsiniz vaybe arkadaş bizim cemmati desteklediğimiz yok cemaatle akp'nin arasının bozulmasının bize yarayacağı için doğal olarak seviniyoruz

• quote:

Yalnız ne ilginç değil mi normalde bir operasyon olsa hayatta bir ayrıntı paylaşmazlar, ama nedense bu operasyonda yahudi maşası medyada bütün deliller var

Ayyy cidden ne kadar garip. Hiç paylaşmazlardı halbuki, nooldu bi anda bunlara di mi?
    Kuzum sen nerede yaşıyorsun?
  • o değilde Ergenekon olaylarında teğmenin telefonunun emniyette açılıp başka örgütün numaraları yüklendiği ortaya çıkınce hiç sesi çıkmıyordu yandaşcıkların,Kaşif Kozinoğlu'da öldürüldüğü ay pardon kalp krizinden öldüğünde de yine sesiniz çıkmıyordu,yada asker patlamayan pimi alınmış sadece eğitimde kullanılan el bombalarıyla eylem yapacakmış,buna bile inandınız,camii bombalayacaklarımış hatta,bunada inandınız,hatta helal olsun polise ağbilere nasılda yakaladı teröristleri dediniz,koskca generaller,askerler terörist etiketi yedi,bazıları dayanamayıp intahar etti,hiç sesiniz çıkmıyor kıs kıs gülüyordunuz belkide...

Şimdi AKP'li bakan çocuklarının evinde deste deste paralar çıkıyor ve utanmadan oyun bunlar vs. diyebileyorsunuz,gerçekten ilginçsiniz...

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.