Şimdi Ara

İstanbul'da 2. El Kitapcılar, Sahafcılar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
7
Favori
100.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akmar dan hiç birşey almamanızı öneririm Hele fiyatını bilmiyorsanız.Biliyor da pazarlık kuvvetli ise sorun olmaz pek..Ama aksi halde..

Ben de yabancı dergiler bulabileceğim bir sahaf arıyorum Time dergisi sinema dergileri falan..Eski yeni farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reto Meier kitabını bulabilr miyim acaba buralarda.
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile ucuzkitapal.com 'dan aldığım kitaplardan çok memnun kaldım. Sizlerinde almasını tavsiye ederim. Gerçekten çok memnun kalacaksınız. Özellikle sitenin kendi yayını var. Mavi Çatı diye oradaki kitapları tavsiye ederim. Siparişini veriyorsun evine kadar geliyor. Dışarıda ki fiyatlara göre bayağa bir fark var. İyi çalışmalar dilerim. Herkese teşekkür ederim. Aradığınız tüm kitapları buradan bulabilirsiniz.
    http://www.ucuzkitapal.com/yayinevleri/m-yayinevleri/mavicati-yayinlari.html

İstanbul'da 2. El Kitapcılar, Sahafcılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasaydogan -- 20 Şubat 2017; 15:55:14 >

• Arkadaşlar herkese merhabalar. Arkadaşlarımın tavsiyesi ilewww.ucuzkitapal.com 'dan aldığım kitaplardan çok memnun kaldım. Sizlerinde almasını tavsiye ederim. Gerçekten çok memnun kalacaksınız. Özellikle sitenin kendi yayını var. Mavi Çatı diye oradaki kitapları tavsiye ederim. Siparişini veriyorsun evine kadar geliyor. Dışarıda ki fiyatlara göre bayağa bir fark var. İyi çalışmalar dilerim. Herkese teşekkür ederim. İSTEDİĞİNİZ HER KİTABI BULABİLİRSİNİZ. TAVSİYE EDERİM. KAPIDA ÖDEME. YÜZDE YÜZ GÜVENİLİR

http://www.ucuzkitapal.com/kitap-sec-al-1-2-3-4-5-tl.html

ADRES BİLGİLERİ:

Merkez: Çobançeşme Mah. Mithatpaşa Cad. Çelik Sk. No:10/A Yenibosna 34196
    Bahçelievler / İSTANBUL

0 (212) 515 05 55 (Santral)
    0 (212) 654 05 55 (Kapıda Ödemeli Sipariş Onayı)
    0 (212) 515 18 55 (Santral)
    0 (850) 302 87 65 (Santral, SMS Kabul Edilebilir)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.