Şimdi Ara

istanbul bakırköy/bahçelievler sayısal dershane önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam alt dönemlerden Bakırköy'e açıyı duyuyordum 1 saatlik yolu gidenler vardı sırf o dershane için. Parası da iyidir heralde burs falan kazanmaya bakın bakın ucuz diye sakın dershaneye gitmeyin. Ben öyle bir salaklık yaptım bir boka yaramadı. Vereceğiniz 2 bini çok görmek yerine hiç gitmeyin daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Maalesef başka grup yok. Sen nasıl olmasını istiyordun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pershing12 P kullanıcısına yanıt
    Ben bazı günler çalışıyorum da ondan demiştim.

Bakırköy açı ve diğer yazanlara da teşekkürler haftasonu tek tek gidip görüşeceğim.

• Hocam mezunlar için genelde dersaneler haftaiçi 4-5 gün olur ama inşallah kendine göre bi dersane bulursun

• Finale gitme yeter. Hoca bir kağıt veriyor soru kağıdı tarzında. Bir tane bile basmıyorlar, koca yazıcı yanımızdayken gözümüzün içine baka baka izin vermiyorlar. İleri zekalılar işte bak sen orda bir kağıt kar edicem diye burada benim dershaneye çekebileceğim 50 kişiden oldun.
  • Son bir up

• Sorloth'un Fenerbahçe'ye attığı golü ararken bu başlık çıktı karşıma :) dershane olayına okul yıllarımdan beri takıntılıyım.o yüzden bu tip tavsiyeleri denk gelirsem üşenmeden her foruma yazıyorum. hatta DH de bir foruma daha yazdım bunu. Bakırköy sentez en son içime sinen tek yer oldu.
    şöyle ki: yıllarca boşuna gittiğim dershanelerden mi bahsedeyim boşuna mezuna kalmamdan mı. Bakırköyde oturan ve taa anadolu lisesi sınavından beri buralardaki dershaneleri bilen biri olarak şu anda bakırköy sentez eğitim baya öne çıktı. Kendi zamanımda gittiğim dershanelerden bahsetmek bile istemiyorum. kuzenim üniversiteye hazırlık için 2018'dre Bakırköyde meşhur bi yere gitti, cidden olay mcdonaldsa bağlamış çoğu yerde. bi dolu öğrenci var, kimse kimsenin umurunda değil. 1-2 sınıfa iyi öğrencileri toplayıp sadece onlara kastırıyorlar.net Yani demem o ki sülalece dersdhanelerden çok çektik. 2 sene önce sentez i bakırköyde yeğenime butik dershane ararken önceki sene oraya tanıdığını gönderen bi arkadaş tavsiye etti de rahat ettik. yani demem o ki benim gibi, cidden karşınızda ne dediğini bilen birilerini görme takıntınız varsa sentez bayya iyi. klişe bi rehberlik yapmıyoruz demişlerdi cidden ne demek istediklerini sonra anladım. (Not: yeğenim bezmialem diş tam burslu kazandı:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foucault -- 4 Ağustos 2020; 21:23:38 >

• foucault F kullanıcısına yanıt
    Galiba artık dershane aramıyor arkadaş :))))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.