Arkadaşlar kanyon veya metrocity de GAP ın şubesi varmı biliyomusunz ?? Veya buralara yakın başka bi yerde
adam amerikadan kopamamış beyler.
Bakırköy Capacity'de var sanırım.
Bakırköy biraz uzak kalıyo ya..Etiler/Levent tarafında varmı diye merak ettim acaba
İstinye Park'ta var.
İstinye Park'ta ilk açıldı şubesi. Kanyon'da GAP Baby var. Metrocity'de yok. Onun haricinde arkadaş söyledi Bakıyköy'de varmış. Bir de Levent'te Metrocity'nin karşısındaki duraklardan 122C otobüslerine binip, Tepeüstü Meydan AVM'ye gidip, oradan da alabilirsin. Meydanda da var. Meydan'da indikten sonra 5 dk süre içinde GAP'e ulaşıyorsun. Alışverişin bittikten sonra 10dk yürüyerek 122C otobüsüne binip, Metrocity'de inebilirsin. Ama Levent'e yakın olarak en iyisi İstinye Park.
Ayrıca GAP'ten alışveriş yapmış biri olarak benden sana tavsiye. Sakın gömlek ve tişörtlerinden alma. Mont ve pantolon hariç hiçbirşey alma.
Bence de T-shirt ve şort dışında bir şey alma yani ben t-shirtlerden çok memnunum. Keza kazaklarından da.
Bence de T-shirt ve şort dışında bir şey alma yani ben t-shirtlerden çok memnunum. Keza kazaklarından da.
Tshirt ve uzun kollu ince bir sweat aldım. Manşet yani kol kısımları, en altı ve boyun kısmını artık nasıl birleştirmişlerse kıvrılıyor.
En uçlarına bakarsanız ne kadar kötü olduğunu görürsünüz. Penyesi güzel, kaliteli fakat terziciliği kötü. GAP yerine başka bir yerden de alabilirsin bence. Hem pahalı, hem de tshirt'leri iyi değil. Benim şahsi tarzım, en azından aldım ve gördüm. Bir tshirt'e 50TL den fazla vermiştim üstelik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme