Şimdi Ara

istanbul atatürk havalimanından bostancıya en kısa nasıl gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atatürk havalimanına geldikten sonra havaş taksime kadar getiriyor diye biliyorum doğru mudur?

ondan sonra bostancı ya en kısa nasıl gidebilirim bilen arkadaslar yardımcı olabilirler mi?

yada havalimanında otobus fılan var mıdır?

• Havaalından Havaşla Bakırköy iskele. Bakırköyden deniz otobüsüyle Bostancı.
  • Üstteki yöntem en kısası. Ama bazen sadece Kadıköy'e gidiyor. Öyle olursa da ya beklenebilir fakat beklenmek istenmiyorsa da Kadıköy'e geçip hemen deniz otobüsünün indiği yerden Bostancı dolmuşlarına binilebilir. Ama bavulla alacaklarını pek zannetmiyorum.
  • havalimanından metro ile zeytinburnuna. ordan metrobüs ile mecidiyeköye. ordan da 128 ile bostancıya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

havalimanından metro ile zeytinburnuna. ordan metrobüs ile mecidiyeköye. ordan da 128 ile bostancıya :)

Bu yöntemi yapmak hem pahalı hem de zaman kaybı.

Metrodan sonra metrobüste aktarma olmayacağı için bir bilet orada bu sefer ondan sonra otobüse de bir bilet ki bence hiç deymez.
  • arkadaslar hepınıze cok cok tesekkur ederım..cok saolun..:))
  • bence en kısa yol taksi.
    yazsa yazsa en fazla 100-150 lira yazar yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende dun bagcılardan sabiha gokcene nasıl giderim diye sormustum..yeterli bilgi alamadım...nasıl gidebilirim.yarın 9.55 de ucak kalkacak..yetişmem lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

bende dun bagcılardan sabiha gokcene nasıl giderim diye sormustum..yeterli bilgi alamadım...nasıl gidebilirim.yarın 9.55 de ucak kalkacak..yetişmem lazım..

Dostum sen ucuz olsun diye Sabiha'dan aldıysan bu işin astarı yüzünden pahalıya gelir yani. Nasıl gideceğin hakkında hiç bir fikrim yok ama havayolunun servisi vardır diye düşünüyorum Taksim ya da Beşiktaş gibi merkezi bir yerden. Bence bir ara sor. En kolay yolun bu olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.