Şimdi Ara

İstanbul-Adana Otobüs Firma Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş İstanbul'dan Adana'ya gelecek otobüsle 1 hafta sonra. Tercihen 2+1 koltuklu otobüsleri olan bir firma var mı Adana'ya?

• Metro ile Varan turizme şöyle bir baktımda Metro 48 TL, Varan 66 TL ama Sunexpress'in 49 liraya promosyonlu uçuşu var.Tabi araya vergiler girince o 49 lira bi 70-80 olur ama arkadaşın düşünsün istiyorsa hem daha rahat 1-1,5 saatte varır.

Bu biraz "cleaver mı mirrage mı" sorusuna "shard" diye yanıt vermek gibi oldu ama uçağı düşünmekle iyi eder yoksa 13-14 saat otobüsün içinde, hele ki internet falan yoksa hiç çekilmez.Dışarıya da bak bak nereye kadar hep aynı şey buğday, arpa, mısır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 16 Ocak 2010; 19:07:29 >
  • Nalet zenci Apo geliyor bişe olmaz gelsin 15 saatte hatta salla trene binsin uçak onun neyine ya
    not: Tren 26-27 saatte geliyor
  • Bu arada 49'a geliyor vergilerle ama işin kötü yanı 6:20 de kalkıyor uçak Sabiha Gökçen'e gitmesi 3-4 saat alır(mış)
  • kuzenim anadolu turizm ile geldi. hayatımda bu kadar rahat "uçağa" bile binmedim diyo. ama adana'ya yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

kuzenim anadolu turizm ile geldi. hayatımda bu kadar rahat "uçağa" bile binmedim diyo. ama adana'ya yok sanırım

Adana'ya Pamukkale Turizm olsa başka firmaya gerek yok zatende Adana ters yer biraz
  • Eğer "Seç" varsa , otobüsleri güzel onların , onla gelebilir..
    Ben Ulusoy ile gidip gelmiştim 3 sene önce , iyiydi o da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.