Premium alcam ama kredi kartı yok Kartal a yakın olan ve yardım edebilcek olan varsa lutfen soylesin...
quote:
Orjinalden alıntı: NovaMANiac
Premium alcam ama kredi kartı yok Kartal a yakın olan ve yardım edebilcek olan varsa lutfen soylesin...
yakın degilim ama yardımcı olabilirim ayrıca bu konu hakkında forumda cok bilgi var garantide hesap actır sanal kart kullan paypal kullan
Yasım 17 ve mesele ayrı olarak pesmiyete dokmeden halletmek caktın mı?
bende ankaradan pre. alcam bu konuda da bana yardım pls pm den
ama güvendiğiniz kişiler olsun bide ödemez parayı kaçakçılıktan dolayı charınız banlanır
başka bilgilerle premium alırsan ve o kişi paypal bilgileriyle başvurursa her türlü bilgiyi öğrenir ve chara elveda dersin bunuda düşündün mü
evet sakın olaki başka birinin paypalı ile uye olma adamlar calıntı kart ile prem yapıyor sonra banlanıyorsun yada şifreni sıfırlayabiliyorlar o yuzden dedim ya garantide hesap ac sanal kart kullan
ya gidip cafeye orda yapcam allah allah ne var bunda ...
Güvenilen kişiyse yaptır.Ondan başka pre. alanlara sor.Sizin başınıza kötü bi olay geldi mi diye.Hyr derlerse adam güvenilir.Ve yaptırmanda sakınca olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme