Şimdi Ara

İst ünv'de hukuk okuyorum. Ygs/lys hakkında merak ettikleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bu sene sınava 2.girişimdi ve 3300 gibi bir Türkiye derecesiyle İstanbul unv hukuk fakültesini kazandım. Arkadaşlar oncelikle şunu akliniza kaziyin:çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Hiç kimse sizin ne durumda oldugunuzu ne yaptiginizi onemsemez cunku insanoglu bencildir. Sizi basariya ulastiracak olanlar yine sizlersiniz. Sağ da solda diyolar ki para her kapinin anahtaridir, bu Boyle degil arkadaslar bu sadece cahillerin onemseyecegi sozler peki sizde cahil misiniz?
    Sinava hazirlik surecim cok zorlu gecti. Hedefleriniz buyukse sizinde cok zorlu gececek buna hazirlikli olmalisiniz. Bende sizler gibiyim arkadaslar fazlaligim veya eksikligim yok. Dersaneye gitmedim, ozel ders almadim. Ana cook calistim hem de coooook. Hayatimda hic calismadigim kadar ders calistim. Ben basardiysam sizlerde basarabilirsiniz. Yeter ki kendinize guvenin ve Ben bu sinavi kazanacagim diyin. Arkadaşlar sonuc ne olursa olsun sinava girip ciktiktan Sonra keske demek istemiyosaniz calisin calisin calisin.

Elimden geldigince sorulariniza cevap verecegim , iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günde kaç saat çalışırdın kaç soru çözerdin
    Matta hangi kayanakları kullandın
    Forumda takılırmıydın bide burda byle takılanlar şu kadar nwt yapıyom diyenler yaptımı

• Byrm21 B kullanıcısına yanıt
    -Elbette pes ettiğin zamanlar oldu. Seni motive eden şey neydi?
    -Herkesin çalışma stili farklıdır ama sana özel bir çalışma stili var mı? (tarih için ezberleme tekniği falan?)
    -Neden hukuk?
    -Bi de kaynak olarak genelde neler kullanmıştın?
  • Edebiyattan kaç net yaptın ve çalışmaya ne zaman başladın,nasıl çalıştın,hangi kaynakları kullandın ?
    Aynı şekilde MAT-2de kaç net yaptın,nasıl çalıştın,hangi kaynakları kullandın ?
    YGS denemesi çözmeye ne zaman başlamalıyız ?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Kardeşim benden sana tavsiye tarihi soru çözerek hallet ezber yapmak zaman kaybıdır.

• Namarıe kullanıcısına yanıt
    +100000000000000000000
    Coğrafya içinde geçerli

• ygs sınav anındaki duyguların ve ygs-lys matematik soruları hakkında yorumunu alabilir miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp fak. okuyanlara bir soru
    4 ay önce açıldı
    ANKARA TIP HAKKINDA SORULAR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abiler kabul ediyorum nasıl çalışılır bilmiyorum. Sizce nasıl çalışılmalı?
  • 3300tm=30.000mf4

Eksiler burdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys mat Geo ve Coğrafya bitmis olursa ygsden sonra edebiyatta cumhuriyet donemi yetişir mi ?suan edebiyat bakamıyorum o yüzden soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Günde kaç saat çalışırdın kaç soru çözerdin
    Matta hangi kayanakları kullandın
    Forumda takılırmıydın bide burda byle takılanlar şu kadar nwt yapıyom diyenler yaptımı

Sabah uyandigimdan gece uyuyacagim vakite dek zaman kaybetmemeye calistim yani gereksiz yere zaman harcamadim. Anliyacagin kisisel ihtiyaclar disinda surekli calismaya ozen gosteriyordum. Elinizden geldigince piyasalardaki butun bilindik kaynaklari cozun. Google azimli yazar yaz cok Guzel bi blog yararli olacagindan suphem yok :)

• İlk sene kaç bindeydin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zidaneee

İlk sene kaç bindeydin ?

130bin küsürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: trenci1

-Elbette pes ettiğin zamanlar oldu. Seni motive eden şey neydi?
    -Herkesin çalışma stili farklıdır ama sana özel bir çalışma stili var mı? (tarih için ezberleme tekniği falan?)
    -Neden hukuk?
    -Bi de kaynak olarak genelde neler kullanmıştın?

-motivasyonum dustugunde hayallerimi dusundum
    -konuyu kendime anlatarak calisirdim, olaylari yorumlardim hiçbir zaman ezber yapmadim sizde yapmayn zaman kaybi
    -hukuk hayatin her aninda
    -piyasadaki butun kaynaklari kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan281

Edebiyattan kaç net yaptın ve çalışmaya ne zaman başladın,nasıl çalıştın,hangi kaynakları kullandın ?
    Aynı şekilde MAT-2de kaç net yaptın,nasıl çalıştın,hangi kaynakları kullandın ?
    YGS denemesi çözmeye ne zaman başlamalıyız ?

Şimdiden teşekkür ederim.

- edb 46d 6ydı. Ygs 2 ay kala yavastan calisiyodm. Edb ezber yapmadim. Konu anlatim olarak limiti kullandim 7soru bankasi cozdum
    -Lys mat 43d 7ydı. Ezber yapmadan formullerin nerden geldigini ve mantigini anlamaya calistim. Piyasalardaki tum bilinen kaynaklardan soru cozdum. Konulari iyi anla. Ben fazla ygs denemesi cozmedim son 1 ay agirlik verdim. Bence sizde soru bankasi cozun deneme degil. Ama kaliteli soru bankalari cozzzz. Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: semih2882

ygs sınav anındaki duyguların ve ygs-lys matematik soruları hakkında yorumunu alabilir miyim

-ygs sinavi cok tuhaf bi sinav ne cok zor ne cok kolay. Zamani iyi kullanmak onemli. Sinavda sakin olmaya calistim elimden geldigince. Emeklerimin karsiligini alamadigim icin sinavdan ciktiktan snra kosarak eve gittim ve agladim ama sonuclar aciklaninca da cok sevinmistim. Yani birz nankor bi sinav
    -sorular cok kaliteliydi matematigm iyi olmasina ragmen biraz Beni zorladi sakin olmaya calismalisin. Ve farkli sorularin geleceginden kuskun olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: portakallıördek

lys mat Geo ve Coğrafya bitmis olursa ygsden sonra edebiyatta cumhuriyet donemi yetişir mi ?suan edebiyat bakamıyorum o yüzden soruyorum

Bence bakmak icin zaman ayirmalisin cnku edebiyat gercekten onemli. Yetismesine yetisir ama ne kadar kalici olur bilemem. Sunu da unutma konular hiçbir zaman bitmez

• Helal olsun 130 binden 3 bine mi geldin azmin icin tebrikler.Matematik 2 ilk sene kaçtı ve Nasıl bu kadar yukseldin

• quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Helal olsun 130 binden 3 bine mi geldin azmin icin tebrikler.Matematik 2 ilk sene kaçtı ve Nasıl bu kadar yukseldin

Teşekkürler, insallah butun Turk milletinin her bir vatandasi da bu azme sahip olur.

Ilk sene ygs mat 20d 2y di. Ikinci sene ygs mat 34d 3y di.
    Ilk sene Lys mat 29d 7y di. Ikinci sene 43d 7y di. Ben mat onemini anlamistim cunku tmciler gerektigi kadar mat ve geoya onem vermiyo ama tmcileri on siralara ceken Bu iki ders. Butun tmciler edb ve tarihe cok yukleniyo

• 130binden nasıl çektin knk? Csb mi?

Eksiler burdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.