Şimdi Ara

IST. SATILIK: Fuji S7000 ve Aksesuarları...600 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz amerikadan alındı. Kutusu hatta kutusunun içindeki kartonları bile duruyor.

Yaklaşık 1.5 yıl kullanıldı. Genel olarak kapalı mekanlarda kullanıldı ve her zaman kılıf ile taşındı. Bu sebepten tertemizdir.0'dan farkı yoktur. Hediye etseniz fark anlaşılmaz.Hatta kutusu bile tertemizdir.
    İnceleme
    Yukarıdaki linkte incemelesini bulabilirisiniz. Benim kişisel fikrim ise fena makina değil. Amatörler için gayet kullanışlı ve güzel. Renkleri harika çıkarıyor. Kısa yolları manuelde kolay kullanım sağlıyor. Bunlar benim gözüme çarpan ciddi manada artı özellikleri...

Aksesuarlar:
    - 1 Adet 512 MB Lexar 80X compact flash kart (Cihazın içinden bir 16 MB lık XD cart çıkıyor. O da mevcut). Bu cihaz için hızlı kart önemli. Çünkü 6 Megapixel'de de çekilen bir fotoğrafın ebatı 5 6 mb oluyor.E bunu karta hızlı atamazsa 2. çekim için beklemeniz gerekiyor. Bu açıdan güzel bir karttır.Baya hızlıdır.

- 1 adet lowepro çanta. Su geçirmeyen ve bir de ayrıca yağmurluğu olan, içi gayet güzel ve nispeten geniş olan, bele ve boyuna asılabilen bir çantadır. Bir flaş, makina, piller kartlar ve bir kaç ıvır zıvır daha çok rahat içine girebilmektedir.Güzel çantadır...

- 1 adet external flaş. Bu konuda çok bilgi veremicem ama ucuz bişi. Porst marka. 2 adet flaş var üstünde. bir ufak bir büyük. 2 3 kez kullandım.işimi gördü düğünde dernekte. 4 kalem pille çalışıyor.İş görür.Resim bulamadım. Artık almaya niyetlenen görecek.

-1 Adet tripod. Orta halli, çok kaliteli olmayan weifeng marka wt 3550. İş görüyor ama çok üst bir performans beklememek lazım.

-4 adet GP 2100 mAh ve 4 adet kodak 2300 mAh pil.

Tam bir set. Amatör olarak kullanacaksanız, amacınız eğlenmek ise gayet eğlenebileceğiniz bir settir. Neyse...

Yer İstanbul Erenköy. Fiyat 600 YTL.
    Satma sebebim daha ufak ve yanımda daha kolay taşıyabileceğim bişi almak.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar..Kardeş sen benim gibi 1aydır foto makineni satmaya çalışıyorsun, ama bu sitede sanırım kimsenin foto. mak. almaya niyeti yok:(
  • Hocam sanırım bu tip makinalara rabet yok. Ya D-SLR arıyorlar ya da olabilecek en kompakt ve "Point & Shoot" makineden arıyorlar. Takas teklifleri geliyor ama parazlığını yapıp parası ile alacak hiç teklif almadım. Oysa yüksek bir fiyat vermediğimi düşünüyorum. Makina cidden 0 gibi çünkü.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.