Şimdi Ara

(İST) İOS-ANDROİD UYUMLU COOKOO WATCH - SATILDI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba, forumdan bir arkadaşımdan telefon ile birlikte aldığım cookoo watch'ı kullanmadığım için satıyorum saat gerçekten şık ve kullanışlı diğer saatler gibi şarjı 4-5 saatte bitmiyor aylarca kullanabiliyorsunuz.
    SATILDI !

Ürünün uyumluluk listesi
    İphone 4s ve üzeri, android için bir bilgim yok açıkcası fakat uyumlu olduğu söyleniyor.

http://www.cookoowatch.com/

COOKOO WATCH HIZLI KULLANIM KILAVUZU
    COOKOO UYGULAMALARI

Her geçen gün yeni özellikler eklenen ücretsiz CooKoo uygulamasını App Store'dan önce test ettik (yakında App Store'da yer alacak). Yeni Türkçe arayüzü daha kullanışlı hale gelen yeni CooKoo uygulaması ile artık size gelen aramaları saatinizde daha fazla hissedeceksiniz (size gelen çağrı sonlanana kadar saatiniz ses çıkaracak ve titreşecek) ve bildirimler siz ekrandan silene kadar size tekrar hatırlatılacak. Bildirim merkezinde ise son bildirimlerin listesini görebileceğiz..Yeni uygulamadan bir kaç resim.... Sabrınız ve desteğiniz için teşekkürler...

CooKoo CONNECTED uygulaması her geçen gün yeni özellikler eklenerek sizlere App Store'da ücretsiz olarak sunulmakta. Burada yakın zamanda hem iOS için hem de Android için yapılacak olan uygulamalar, düzeltmeler ve yeni özellikler hakkında güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz.... İletişim sayfasından bizlerle iletişime geçerek uygulama ile ilgili bir fikriniz, öneriniz varsa lütfen bizlere mesaj atın... Sizlerden gelen önerileri uygulamayı geliştiren ekibe ileteceğimizden emin olabilirsiniz....

Apple iOS:

Müzik Kontrol, Süre Ölçer ve Çalar Saat,

1- Telefonunuz çaldığı sürece saatinizinde bip sesi çıkarması ve titreşmesi sağlanacak.

2- Twitter hesabınızıda ekleyerek, sizlere bildiriler gelmesi sağlanacak.

3- Size gelen bildirileri kaçırmamanız için saatinizin sizleri belli aralıklarla uyarması sağlanacak.

4- Uygulama içerisinde Bildiri Merkezi bölümü.

5- E-posta bilgilendirmesi

6- SMS bilgilendirmesi

7- Çoklu dil desteği (Türkçe)

resmi internet sitesi

http://www.eddeonline.com/CooKoo-Watch

[size=3]Ürün videosu
    http://www.youtube.com/..._embedded&v=cfQ4tvyk5EE

https://www.youtube.com..._embedded&v=jYgDAQVZLQo
    Paylaş

Kutusu ile gönderilecektir.

Ürünün linki:http://www.esanalmarket.com/Cookoo-Watch-Akilli-Saat,PR-441.html
     (İST) İOS-ANDROİD UYUMLU COOKOO WATCH - SATILDI ! (İST) İOS-ANDROİD UYUMLU COOKOO WATCH - SATILDI ! (İST) İOS-ANDROİD UYUMLU COOKOO WATCH - SATILDI !
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozercem86 -- 27 Aralık 2013; 1:37:33 >

Alışveriş Yaptıklarım: Komikaze, by_e, Mene, mr.marvel, mind the gap, berkbozkus, tatlisi, SultanApex, Dennistr, LimeWaRe, bukalemuns, fandango, burakthy, furkan-hakan, KarGAdaN, Ctrlshft, STaTiCXX, codew, flasource, backpackingman,El Diablo, eric13, ozgur106, fauntumnus, hectorguner, addidas_85, ChelseaSmile, runic, mrking, noob saibot, darkmountain,macufuk, VISION

• PM
    Alışveriş Yaptıklarım: Komikaze, by_e, Mene, mr.marvel, mind the gap, berkbozkus, tatlisi, SultanApex, Dennistr, LimeWaRe, bukalemuns, fandango, burakthy, furkan-hakan, KarGAdaN, Ctrlshft, STaTiCXX, codew, flasource, backpackingman,El Diablo, eric13, ozgur106, fauntumnus, hectorguner, addidas_85, ChelseaSmile, runic, mrking, noob saibot, darkmountain,macufuk, VISION
  • PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SATILIK APPLE WATCH 8 45mm
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı arkadaşların bonkör teklifleri için çok teşekkür ediyorum.. 50 lira teklif eden oldu insaf.. pazarlık payı dediğin 10 lira 20 liradır ürünün fiyatı belli sahibindende vs.. de 200 liradan aşağı satanı görmedim, lütfen pazarlıkla ilgili mesaj atmayın

SON FİYAT: 150 liradır, kargoyla oyla buyla uğraşmam komisyona karışmam isteyen alır isteyen almaz pazarlık yapmak isteyen arkadaşlarada fiyat 200 lira..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozercem86

Bazı arkadaşların bonkör teklifleri için çok teşekkür ediyorum.. 50 lira teklif eden oldu insaf.. pazarlık payı dediğin 10 lira 20 liradır ürünün fiyatı belli sahibindende vs.. de 200 liradan aşağı satanı görmedim, lütfen pazarlıkla ilgili mesaj atmayın

SON FİYAT: 150 liradır, kargoyla oyla buyla uğraşmam komisyona karışmam isteyen alır isteyen almaz pazarlık yapmak isteyen arkadaşlarada fiyat 200 lira..

tamamda ölücülükde bir yere kadar insan 50 tl teklif etmeye utanır cihaz çok güzel eger biraz para ayırabılırsem hiç kaçırmıycam
    casberg(p 990 sattım-i 550 aldım)-competition-cepciniz83(İpad1 32 gb aldım)sunbreed(2600 aldım)-eagle66-romantik83(9110 aldım)-dirtect(seiko saat aldım)-madd_maxx82(ps3 gt5 oyun sattım)-okayal(ps3 heavenly sword-viking-fifa 08 aldım)Necoinside(Mavi lcd aldım)hobbs(n79 sattım)y.alper(Anycool t808 aldım)ilter88(nokia 6233 aldım)atakandurden(Casio PRG-40 Saat Aldım)Secateurs(Ps3 Eye Aldım)SİBGATULLAH(HTC TYTN 2 Aldım)prest (Ps3 DJ Hero Aldım)coldfire(HTC P3300 Aldım)alia58(E90 Aldım)fatih_18_18_18(İpod 3g 64gb-İphone 4 16gb aldım)sertay_a(Vodem aldım)Endorphene(TOSHIBA SATELLITE PRO S500-118 aldım)oguzaslan666(GH Warriors Of Rock Aldım) sariduru(GH Band Hero-Gta5 Aldım)feckless(İphone 3gs 16 gb Aldım)serdar1978(Matrix Trilogy Blu-Ray aldım)u.s.b.3(SONY VAIO VPCSB4S9E Aldım)competition(Brezilya Forması Aldım)cenko1905(pop-up flash diffüser Aldım)Brnk(Casio G-7900-3DR G-Shock Aldım)StubB(Sandisk 64 Gb microsd Aldım)archieduke(İphone6 Plus64gb Gold+İpad Air 128gb wifi-cellular alındı)
  • Garanti konusunda bilgi verebilirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Saatin yurtdışı garantisi mevcut ve suya dayanıklı.
  • Kardesim satılmadıysa eger ben alabilirim saati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.