Şimdi Ara

ist.hukuk (i.ö) mü yoksa gsü iktisat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok zor durmda kaldım.fikirlerinizi benmle paylaşırsanız çook mutlu olurum 5 eylüle kadar kesin karar vermem gerekiyor
    fransız lisesi mezunu olduğum için gsü bize iç sınav yapıyorr.öss gibi biraz.bu sınavda asıl amacm hukuktu ama olmadı.yapamadım.iktisata kayıt yaptırdım ve össden de ist hukuk iö geldi hukuk istiyorum ama hukuka aşık fln değilim daha avantajlı diye istiyorum.yani öyle idealist bi insan diyemem kendime

ist. hukuk konusunda soru işaretlerim olduğundan aslında biraz teredütlerdeyim;
    öncelikle çok kalabalık olan bi üniye bide iö ler olarak bizlerde gelince böyle maxi boy bi üni çıkıyoo karşımıza
    hukuk zaten zor
    sosyal ortamının pek parlak olmadığını duydum:(

gsü iktisatı incelersek;
    bi kere gsü
    çok az öğrencisi olan gs ekolüne sahip ayriyetten öğrenci kalitesi yüksek olan bi okul
    yurt dışıyla bağlantıları kuvvetli
    öğrenimi fransızca zaten ingilizcemiz allahın emri gibi olcek bide ekstradan almanca veya ispanyolca veriyorr.zaten liseden biraz biliyorum ben ispanyolcayıı
    sorun, iktisat hakkında pek bir şey bilmiyomm.matematiğe aşık değilim.türevi integrali severim ama abartmadan.

ama sonuçta ezberim daha kuvvetlidir mesela öss de ed.im çok daha iyidi matematikten.
    karasız bu ergen arkınıza bi el uzatı verin fikirlerinizi paylaşınn:D:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.