arkadaşlar, elimde 14" Digital bir monitör var markasını bilmiyorum, malezya üretimi, renginde kaymalar var, yeşil felan oluyor, biraz sallayınca düzeliyor, sallayınca düzelmesi bir temassızlık olduğunu getiriyor aklıma bir kaç kez açtım baktım anlamadım, mecdiyeköyde tamirciye götürdüm, düzeltti sonra gene bozuldu, artık uğraşmak ta istemiyorum, oluyorsa oluyor olmuyorsa üstüne para verip sağlam bir taneyle takas edebilirim belki, ilginiz için teşekkürler ...
televizyon tamiri yapanlara götürebilirsin, benim iki kere bozuldu hep tvcilere götürdüm, yapıyorlar cillop gibi, geçmiş olsun
hadi ya, cidden gidip sorayım hem de 50 metre ilerde tamirci, yapabilirse süper olur hem o kadar taşımaktan kurtulurum, yapamasada bilir belki yakında yapabilcek kim var, sağol kardeş ... bugün geçti yarın pazar paztesii sorarım artık ben ...
quote:
Orjinalden alıntı: kumpir
televizyon tamiri yapanlara götürebilirsin, benim iki kere bozuldu hep tvcilere götürdüm, yapıyorlar cillop gibi, geçmiş olsun
bende bir tane 17" Compaq var, görüntünün rengi gidip geliyor ve görüntü daralıyor. belli ki tüpte bir sorun var, bunun tamiri aşağı yukarı ne kadardır, ve tamirden sonra monitör 1 sene idare edebilir mi, bilen var mı?
Tüpünde kesinlikle sorun yok muhtemelen RGB kontrol entegren yada o işi yapan bir entegre yada onu etkileyebilecek bir devrede soğuk lehim vardır..
quote:
Orjinalden alıntı: delakitir
quote:
bende bir tane 17" Compaq var, görüntünün rengi gidip geliyor ve görüntü daralıyor. belli ki tüpte bir sorun var, bunun tamiri aşağı yukarı ne kadardır, ve tamirden sonra monitör 1 sene idare edebilir mi, bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar
Tüpünde kesinlikle sorun yok muhtemelen RGB kontrol entegren yada o işi yapan bir entegre yada onu etkileyebilecek bir devrede soğuk lehim vardır..
quote:
Orjinalden alıntı: delakitir
quote:
ama görüntü de daralıyor yani hem en, hem boy olarak. tabii bu işten anlamıyorum, o ayrı. tamiri ne kadara mal olur bir fikriniz var mı acaba?
Görüntünün en ve boy olarak daralması spms devresinin besleme gerilimini bir sebepten az vermesinden kaynaklanır. Fiyat tahmin edemeyeceğim.Ama kesinlikle tüp böyle bir hata yapmaz. Forumdan bir arkadaş var Monitör tamiri ile uğraşan istersen bir ara adı Barış. 0212 585 61 14
Görüntünün en ve boy olarak daralması spms devresinin besleme gerilimini bir sebepten az vermesinden kaynaklanır. Fiyat tahmin edemeyeceğim.Ama kesinlikle tüp böyle bir hata yapmaz. Forumdan bir arkadaş var Monitör tamiri ile uğraşan istersen bir ara adı Barış. 0212 585 61 14
nerde ikamet ediyor bu barış arkadaş ?
Yanılmıyorsam iş yeri Fındıkzade olmalı.Ama arayıp sormakta fayda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme