Şimdi Ara

İşsiz Başladığım İlk FM 2014 Kariyerim (Çok parlak değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdilik fotoğraf eklemedim, zamanla ekleyeceğim.
    Ne zamandır aklımdaydı, bilgisayara kurdum ve şu oyunu bir deneyeyim dedim. Aşırı gerçekçi ve eğlenceli bir oyunmuş.

Hazır oyuna başlamışken günlük de tutmak istedim.

İşsiz başladım oyuna, gerçekçi olsun diye. İlk başlarda kime başvurduysam istemedi doğal olarak beni. Ben de bir kaç ay geçtikten sonra Güngören Spor'un teklifini görüp kabul ettim. Cimri başkanımız mali açıdan pek destek olmadı, kimseyi transfer edemedik haliyle. İlk sezon kötü başladık ancak son 6 hafta kala taktiği 4-3-1-2 ile bulup puan toplayabildik. O zamana kadar yaşadığımız puan kayıpları nedeniyle ligi 18. bitirdik, küme düştük. :o Her ne kadar son 6 haftada hiç mağlup olmayıp, maçlardan puan koparsak da...

İkinci sezonum başlamak üzere. Küme düşünce oyuncuların çoğu takımdan ayrıldı, tutamadım Kötü gün futbolcuları.

Sezon başlamadan önce Fenerbahçe ile hazırlık maçı teklifi sundum, kabul edildi. Onu oynayacağız. :P

Yeni sezonun hazırlıklarını üç büyükler ile yaptığım hazırlık maçları ile sürdürdüm. Fenerbahçe'ye 1-3, Beşiktaş'a 0-6, Galatasaray'a da 3-9 yenildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawlss -- 11 Kasım 2014; 19:47:36 >

• Serbest oyuncuları transfer et çok iyi oyuncular oluyor takımına göre. Biir de böyle kötü takımlar için uçuk taktikler yerine klasik taktikler kullan. 4-4-2 veya 4-5-1 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 11 Kasım 2014; 21:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Serbest oyuncuları transfer et çok iyi oyuncular oluyor takımına göre. Biir de böyle kötü takımlar için uçuk taktikler yerine klasik taktikler kullan. 4-4-2 veya 4-5-1 gibi.

Deneyeceğim hocam.

Bu arada Tokatspor'dayım 2 sezondur lig atlayamadık. :o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.