Şimdi Ara

ISS Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 5-6 senedir adsl kullanıyoruz hep en alt hızda:) 128den başladık şu an 1mbitdeyiz tabi 1mbit ile birlikte kota çıktı karşımıza.İlk başlarda kota ile ilgili sıkıntımız yoktu 3gb likken bile.Ancak internet geliştikçe yeni platformlar geldikçe kullanım arttı.dolayısıyla 4gblik kotada yetmiyor ve ps3'te eklenince bunun üstüne 1-1.5 senedir 29ytl benim için hayal bir fiyat oldu minimum 5-6gb kullanım var.Fiyat pek sorun değil ama smile da taşıma kampanyası varken başvurmak istiyorum.2mbit yada 4mbit lik olan nete fiyatı beni hazirana kadar idare etse yeter.Ondan sonra kendim ödeyeceğim zaten. Her neyse kısacası smile a geçmek istiyorum.Kampanyasından dolayı.Ama olaya smile olarak değilde aşağıdaki sorulara ttnet ve diğerleri diye bakarsak böyle şeyler oluyormu?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

    1. Sorum

    Genellikle TTnet'ten smile a geçenlere yoğun portları veriyorlarmış yani buda belli zamanlarda insanların yoğun olarak nette olduğu zaman internetinizin yavaşlamasına sebep oluyor diye duydum ki 2 sayfa geride vs. gine aynı şekilde neti yavaşlayanlar yazmış ve sorun port değişikliği ile son bulmuş bu ne kadar doğru ve direk port değişikliği talep etsem yaparlarmı ve yaptıklarını anlama yolumuz varmı sorunun düzelmesi dışında?

    2.Sorum

    Geçtik diyelim üstteki sorun oluştuğu takdirde yada memnun olmadım vesaire ilk ay sonunda direk kapatırsam aldığım indirim kadar yani 4mb için 89 yerine 49 tl öderken ilk ay direk kapatırsam sadece 49 artı 40 ytl ödeyeceğim dimi?

    İstanbul'da Şişli Okmeydanı Perpa çevresinde peki kullanan varmı smile ı?

    Bu yoğun porttan dolayı kafam takıldı hani istanbulda olmayıp fazla net kullanılmayan bir yerde olsam kafama takmıcam ama öyle işte. Bu yüzden kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.