Şimdi Ara

ISROBOT Auto Login

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Bu auto login olayı pek çoğunuzun bildiği bir şey, ama bazı arkadaşlarımız hala bilmiyor.. Onlar için bu konuyu hazırladım.

Auto login nedir?:Autologin ISROBOT'a yeni gelmiş bir özelliktir(Pek de yeni değil aslında). Adı üzerinde otomatik login yapar oyuna. Image kodu da kendisi girer.. %1 lik yanılma payı vardır kodu girerken..

Autologin nasıl olur?

Bot dosyanızın içindeki SRO(configuration settings) dosyasını notepadde açın, karşınıza aşağıdakiler çıkacak

[GAME]
    Path=C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe
    MessageWnd=Silkpower message1
    DllName=Silk.dll
    [SCOPE]
    UseWindowsHook=No
    [LOGIN]
    Account=(oyundaki id nizi yazın)
    Password=(oyundaki pw nizi yazın)
    ServName=(Server ismizi yazın "büyük küçük harf duyarlı" ör: Alexander)
    CharName=(Accountun içindeki seçebileceği charı yazın "büyük küçük harf duyarlı")
    AutoLoop=(oyuna girer girmez mevcut bilgilerle kasmasını istiyorsanız Yes, istemiyorsanız No yazın)
    Dluser=(Bot id si)
    Dlpasswd=(Bot pw si)
    ReloginDelay=(image kodu bekleme süresi ms cinsinden 10000-30000 arasında bir değer yazın)

Bütün ayarları yaptıktan sonra dosyayı kaydedin ardından botu açıp beyaz parmağa sağ tıkladıktan sonra en üstte bulunan autologin seçeneğini işaretleyin..

Bot DC olsa bile oyunu kapatıp yeniden giriyor oyuna.. Yani uyurken, okuldayken acaba DC yedim mi diye düşünmenize gerek kalmıyor

• bence resimli yapmalısın
  • http://www.bot369.com/sro_en.htm burdan botun en son güncellenmiş halini indiriyoruz

ondan sonra diğer botun üstüne kurabiliyorsunuz bot dosyasının içindeki sro dosyasını açıp

ISROBOT Auto Login

resimde göründüğü gibi ayarları yapıyoruz login1 login2 istedigimz kadar bir botlan char açabiliyoruz

bu dosyayı kayd ettikten sonra parmağı tıklıyoruz ve kenarda çıkan parmağı sağtıklayıp en üstteki charımızım id göreceğiz ona tıkladımmı başka hiç bi işlem yapmıyoruz dc yediği zaman kendisi giriyor nerde kaldıysa devam ediyor

ve sro botta yeni kampanya var 120 kredi alana 120 kredi bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut67_67 -- 10 Mart 2009; 7:57:29 >

• bazı tehlikeli arkadaşlar bunu fırsat olarak görebilir o yüzden dikattli olun , piyasadaki crackli botları yada tanımazdığınız sitelerdeki botları indirmeyin.
  • Aslında çok sakat bişey bu Ama bir pc den 30 char açanlara ve bunlara premium almayanlara birebir ama ben genede sbotu tercih ederim
  • Ben bilmiyodum valla prede yok ondan hiç uraşmıyordum bile basarım artık auto logine girerse

Saol paylaşımın için
  • Ya bu sbottanmıdır ttnettenmidir joymaxtenmidir çözemedim ama 5 6 char açınca net kopmuyo yada uzun süre dayanıyo 7 8 char açınca 1 saat sürmeden ya net kopuyo yada oyundan düşüyo hepsi.Bu sadece bendemi yoksa multi açanlarda da oluyomu? Bütün gün char sokmakla geçiyo vaktim tırlatıcam yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruel.turk

Ya bu sbottanmıdır ttnettenmidir joymaxtenmidir çözemedim ama 5 6 char açınca net kopmuyo yada uzun süre dayanıyo 7 8 char açınca 1 saat sürmeden ya net kopuyo yada oyundan düşüyo hepsi.Bu sadece bendemi yoksa multi açanlarda da oluyomu? Bütün gün char sokmakla geçiyo vaktim tırlatıcam yakında

5 chardan fazla açamassın sınırlandırma geldi heralde bot yöneticileri kapatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

Ya bu sbottanmıdır ttnettenmidir joymaxtenmidir çözemedim ama 5 6 char açınca net kopmuyo yada uzun süre dayanıyo 7 8 char açınca 1 saat sürmeden ya net kopuyo yada oyundan düşüyo hepsi.Bu sadece bendemi yoksa multi açanlarda da oluyomu? Bütün gün char sokmakla geçiyo vaktim tırlatıcam yakında

5 chardan fazla açamassın sınırlandırma geldi heralde bot yöneticileri kapatıyor.

Nasıl kapatıyo ttnetle anlaşmalımı bunlar Daha gelmedi hem de 5 char değil 5 clientless pc kaldırırsa 10 charda açabilirsin.Ama şuan öyle bi kısıtlama yok

• Güzel bir özellik. Denemek lazm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

Nasıl kapatıyo ttnetle anlaşmalımı bunlar Daha gelmedi hem de 5 char değil 5 clientless pc kaldırırsa 10 charda açabilirsin.Ama şuan öyle bi kısıtlama yok

alla alla kendi sitesinde okudum kısıtlama geldiğini ,ayrıca ttnetle anlaşmalı falan değil çok komiksin : ) sen chara girer girmez adamalrda gözüküyor, neden zannediyorsun sürekli üyelik alımını açılmıyor neden ? çünkü her pc ye yetişemiyolar yoğunluk var , bir deneme yapabilirsin istersen o botu 3 pc de aç ve neler oluyor gör , ama sorumlusu ben değilim

Even with limitations, the price and quality of SBot is still unbeaten.
    Going lower would mean we're doing a disprofit, so prices would still stay the same.

Limitations are imposed on a "per account" basis!
    This is how limitations will look like:

* The number of parallely started clients will remain unrestricted.
    Other bots/loaders don't impose any restrictions regarding this and we also won't do this.
    Stability and bot functionality with parallel running clients will be refined/improved in future.

Following section is changed, since it lead to too much confusion:

* The number of clientless instances will be limited to 5 on a per account basis.

E.g.:
    - Starting 5 SBots in clientless mode with one account means, no further clientless can be started anymore.
    - When running many clients parallely you can put 5 of them in clientless mode (by kill client/go clientless), the number of parallely running clients (not clientless) remain unaffected by this limitation!
    - There's no restriction to log in only 5 chars per account!! Only the number of clientless is limited to 5 per account.

The option to log in chars clientless without having to start the client and kill it is thought to be readded again, when limitations are imposed

These limitations are more than fair regarding cost/performance ratio and will be imposed as soon as preparations and tests are finished.
    A date when restrictions will take place will be posted again at this place, so stay tuned :]

So long,
    Shiva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 10 Mart 2009; 21:00:09 >

• %1 yanLış giriyor demişsin ama 3 kere ardı ardına yanlış girdi meret
  • Sanırım PM'm Üzerine Konu Açtın.Teşekkür Ederim
  • quote:

Merhaba arkadaşlar..Bu auto login olayı pek çoğunuzun bildiği bir şey, ama bazı arkadaşlarımız hala bilmiyor.. Onlar için bu konuyu hazırladım.

Üstüme alınayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 10 Mart 2009; 22:05:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Unfaithful]

%1 yanLış giriyor demişsin ama 3 kere ardı ardına yanlış girdi meret

Sizin account basiretsizmiş isrobot ne yapsın yani

@_3RC4N3R_

Alınmanıza gerek yok.. Ne de olsa bilmemek değil öğrenmemek,öğretmemek ayıptır.

Bazı arkadaşlar resim ekleseydin demişler ama zaten konuyu sabahın 6 sında açtım uyku sersemiydim resim falan uğraşamadım pek.. Yeni geldim zaten şu an eve.. Hem resme gerek görmedim sonuçta bot dosyasında bir tane SRO dosyası var 1 tane auto login butonu var.. Bunları insanlar resim olmadanda görür bence.. Ama bir arkadaş resim eklemiş yine de.. Teşekkür ederiz kendisine

• hera nasıl yazıcam NEW de var arada bosluk mu var ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet41ugur

hera nasıl yazıcam NEW de var arada bosluk mu var ^^

Ne Yazıyorsa Onu Yazacan ^^
  • Tessekkur ederim. Cok yararı oldu
  • Tesekkür ederim. Cok yararlı oldu
  • bende heradayım ''hera'' yazdım girdi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.