Bildirim
İsro-Xian Serverinde Toplanıyoruz! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hadi bakalım test edeceğim. Şimdiye kadar pvp sw de en fazla 1-2 gün oynadım. _____________________________ -
joymax değil jcplanetin oyunları bunlar :) _____________________________ -
eski xianı yapıyosunuz bari eski filesi kullanaydınız. magic popda 15 degre itemler var
ilk item mall ve ilk alchemy sistem vs. gelse tadından yenmezdi.
edit:xiana başladım henüz kasılıyorum. kalelerin çoğu türklerde.Ve çok saçma bi alchemy rate var millette +18 +19 var sun 9dg
çok saçma olmuş.
aylık olarak oyuna verecek 100-150 liranız yoksa oynamaya tenezzül bile etmeyin
_____________________________ -
Başlamadan bırakmıştım çünkü sonunun diğer serverler gibi olacağını biliyorum neyse +18 +19 lar var mı varsa alchemy rate nasıl işliyor bu kadar kolaymı rate oyuncular yüksek +lar bassın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beyler xian serverinde oynuyorum şu an.Brnim serverda joymax yazıyor.Siz Jc Planetdesiniz.Aralarindaki fark nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Be unshakeable -
Hala oynuyorsaniz bende baya heveslendm bugun.. Bi gelip bakayim diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt