Şimdi Ara

*****İSPANYADAKİ TREN KAZASI***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Çizgi_

quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Olur Öyle arada.

Kul yapısı bu. İlla birilerin ölmesi gerekiyor yenilerinin gelmesi için. ee Herkez kalp krizinden ölmüyor birşey sebep olacak işte.

Tren devrilir,uçak düşer,araba takla atar İnsanoğlu o kadar hata yapan bir canlı ki Allah bence kahkaha atarak bakıyor bizlere.

Eğer ciddi isen
    benim doğacak çocuk için ölmesi gerekenler senin ailenden filan olsun hatta benim bebek için senin bebek ölsün yada karın ölsün abin kardeşin annen baban filan ölsün benim bebek sırada bekliyor onun için yer açmak lazım

Aranızda ölümü takdir eden biziz ve bizim önümüze geçilmez. (VAKİ'A/60)

ya çizgi ağzım açık kaldı helal olsun kardeşim noktayı koydun .

• Hersey tamamda
    o ülkenin başbakanı olay yerinden saatlerce ayrılmadı
    ülkede ve bölgede günlerce yas ilan edildi (insana verilen değerden ötürü olsa gerek)
    bizim başbakanımız böyle bir durumda ilahi adalet der geçermiydi?
  • sizleri okuyunca aklıma son durak filmi seriileri gelmiyor değil hani
    girmeyin okadar derinlere çıkmanız zor olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

Hersey tamamda
    o ülkenin başbakanı olay yerinden saatlerce ayrılmadı
    ülkede ve bölgede günlerce yas ilan edildi (insana verilen değerden ötürü olsa gerek)
    bizim başbakanımız böyle bir durumda ilahi adalet der geçermiydi?

Şimdi benim bu konudaki fikrim seninki ile farklı. Başbakan yada bakanlar böyle olay yerlerine gittiğinde yapılacak işin aksamasına extra protokol işlerine falan filan sebep oluyorlar.

Oraya kendilerinin gelmesi yarardan çok zarar bana göre.. Adam gibi yapılması gereken neyse o işleri için gerekli talimatları versin bunların denetlenmesini sağlasın. Yapılması gerekip yapılmayan varsa bunların ivedilikle tamamlanması için talimatları versin yeter..

Zaten orada ortam karışık millet can derdinde diğerleri can kurtarmanın derinde oraya devlet büyüğü geliyor protokol filan derken bir sürü lüzumsuz boş işe sebep oluyorlar.

• Treth kullanıcısına yanıt
    orada protokole felan gerek duyulmuyor başbakan 3-4 koruma ile geliveriyor halkın arasında dolanıyor taziyelerde bulunuyor
    o protokoller güvenlikler hazırlıklar gösteriş muhabbetleri bizim ülkede mecvut..
    afyondaki patlama olayını unutmayın
    valii askerin en büyüğüne olaylar daha çok tazeyken hatıra/hediye verecek kadar ....... (adını sen koy)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.