Bildirim
iso formatindaki oyunlari dvd'ye aktarmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
alcohol 120 adı prgamını indir sitede geniş bilgisi var diğer sayfalarda ararsan bulursun otomatik olarak yazıyor o dvd yi zaten kaliteli dvd kullan tdk verbatim gibi... -
Zaten deamonla actim sonra dvd dvd ye kopyala dedim ama markasi cok super olmayabilir simdi hatirlamiyorum sorun dvd den baska birsey oalbilirmi -
O isoyu clone cd ile kalıba yazdır. -
Arkadasim nero programi ile kalibi diske yazdir secenegini secip 2 veya 4x te kaliteli( verbatim mesela) dvd ye yazdiracaksin calisacak bukadar -
Ok ama ne clone var ne nero.Makinanin kendi yazilimi var onla yazarim artik dvd nin tercih edilen bi rengi varmi mesala gumus arasam bulurmuyum biliyorum baski dvdler gumus ama bulma sansim varmi yada tercih edilen baska bi renk yesil mavi falan bide verbatim iyi bi marka baska kullandiginiz marka varsa hepsini deneyecem hangisinden sonuc alirsam artik -
gümüş olması daha iyi mavi dvd den uzak dur.Ps kafasını bozuyormuş.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps4 araba yarışı 2 kişilik
- bilkom garanti sorgulama
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- delta force ps5
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- telegram indirim
- ps5 vs ps5 pro
- en iyi hayatta kalma oyunları
- ets2 türkiye haritası
- gta 4 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X