Şimdi Ara

İSMEK Fotoğrafçılık Kursu Ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
13.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende merak edıyorum yarınkı gorusmeyı bakalım nasıl bı program olucak
    mhyen +1
    PlutosDaddy +2
    Dinçer +1
    tahiry99 +1
    csilah +2(veya+3)
    istanbuli +1
    spirit of nature +2

Haftasonları ben de boşum.. Kontenjan varsa bir arkadaşla beraber gelebiliriz.. Diyafram, enstantane vs. değilde, tanışmak, bilgileri paylaşmak babında düşünüyorum daha çok

EKLEME: Diğer taraftan, kursun içeriği nasıl olacak acaba? Fotoğrafçılığa, giriş seviyesinden itibaren başlanırsa sıkıcı olabilir diye düşünmüyor değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 28 Şubat 2009; 10:01:36 >
    www.nimactech.com
  • zaman uyarsa ben de gelirim.
    ((load ta 45 C)) ||Hİ-LEVEL 1 gb ddr2 667@850mhz ram||Palit 7600gt||asus p5b||520 GB SEAGATE Barracuda 7200 rpm 16MB CACHE SATA2||us Robotics 9107||Creative Audigy2 7+1||FSP 400 watt psu||Logitech Drive Force Pro (DFP) Direksiyon seti
    SUPER Pİ 1M:17 sn
  • Arkadaşlar Eylül ayına kayıt yaptırmamız gerekıyormuş.Neden nerdesiniz kurs 1-2 aylık degıl yaklasın 1dönem sürdüğü için sıkıntı yaratır dedıler.Eğer istersenız hepimiz Eylül ayına kayıt yaptıralım simdiden dolduralım.Kayıtı yaptırıyorsunuz kurs başlama tarihine yakın kayıt olan kısılerı teyit amaclı yokluyolar gelıp gelmeme durumu istersen başvuralım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 12 Mart 2009; 1:17:27 >
  • Burdan kayıt yaptırabılırsınız.
    Yönetici: FETHİYE MUŞ, MEHMET SİYAMBAŞ
    Telefon: 0212 211 78 05
    Adresi: MECİDİYE CAD. NO:2 KAT:3 MECİDİYEKÖY/İST

Orjinalden alıntı: hackerist

ne zaman olacak hemen bnde kayıt olabilrim nerde arkadaşlar saat kaç

Arayıp gorusebılırsın eylul ayı kayıtları var suan yanlış hatırlamıyorsam yaklasık kursa yaklaşık 1 sene surmekte.
    Telefon: 0212 211 78 05
  • Arkadaşlar merhaba. Ben fotoğrafçılığa daha çok yeni ilgi duymaya başladım. Makinemi seçmeden öncede bir kursa gitmek istiyordum araştırdım ve İsmek kursunu gördüm. Aklımada yattı. Fakat bilmediğim bazı konular var size sormak istediğim.

Nette bu kurs hakkında yaptığım araştırmalarda kursun kendi Dslr ının olduğunu yazanlarda var, kursa gidebilmek için bir dslr istediklerini söyleyende var. Bu işin doğrusu nedir ??? Kursta Dslr varmı ??? Adet olarak her öğrenciye yetecek kadarmı yoksa herkes 1-2 makineyi dönüşümlümü kullanıyor ???

Arkadaşlarımdan biri bu yaz USA yolcusu vereceğiniz cevaba göre ona makine siparişi vermek istiyorum slr lazımsa slr değilse almak istediğim slr like bir makine var onu alıcam yardımcı olursanız sevinirim.

İlgilenenler için, kurslada konuştum. Daha öncede söylendiği gibi şu anda mavcut sınıf işliyor yeni kayıtlar 1-30 Eylül tarihleri arasında. Kurs 1 yıl sürüyor. Makine almanız lazım dediler çünki eğitimler sonra fotoğraf çekebilmek amaçlı geziler yapılıyormuş. Hoca Boğaziçi mezunu Fotoğrafçılıktan. Yinede makine almadan önce hocayla görüşmeniz lazım dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 18 Nisan 2009; 16:57:49 >

• Evet, kayıt olurken söylüyorlar zaten fakat giden bir arkadaşımın anlatığına göre hocalar bu konuda baskı uygulamıyor.
  • Kursun kendi makineleride var dedi konuştuğum bayan. Fakat zannedersem onlar derslerde materyal olarak kullanılıyor. Eski olduklarını söyledi çünki. Makine size fotoğraf gezilerinde lazım olucak diyor. Herkez kendi foto makinesiyle çekim yapsın yani mantık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Yani orası öyle, millet fotograf çekerken ezi ezik bir köşede oturmak veya "abi bir fırt verde şunun fotografını çekim demek" bana göre değil.
    Onun için kursa katılmıyorum. Kısmet olur da Dslr'ler 400- 500 Tl'ye düşer alırım bir tane yaksa bir hobi için 1 000 tl'ye yakın para veremem.

Dostum haklısın bende aynı senin gibi düşünüyorum zaten. Ama buna çözüm bulmak kolay 2. el filmli çok temiz bir Slr işimizi görür herhalde 150 lira falan bütçeyle kursu idare etsin yeter Daha öğrenciyiz sonuçta.

"
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.