Şimdi Ara

İSMEK Bilgisayar Kursu? ( Bilgisayar işletmeliği? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurslar uzatıldı diye duymuştum, bugün gidip danışacağım. Acaba bilgisayar sertifikası verirken hangi şeyleri öğretiyorlar?

Bilgisayar işletmenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

( Öncelikle web tasarım veya grafikerlik düşünüyordum ama yokmuş buradaki kursta. Doğrusu ileride işime yarayacak bir sertifika almayı istiyorum. Aşağıdaki arkadaş işletmelik sertifikası hakkında bilgi vermiş. Ne gibi dersler görüyoruz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 24 Eylül 2010; 12:04:54 >

• egitimleri0yetersiz
  • Bu saatten sonra gıdıpte bilg kursunda yer bulabıleceğını sanmıyorum ama umarım bulursun. F klavye dersi veriyolar.Genelde koca koca teyzeler gidiyo kursa oğlumun bilgisayarı var bana öğretmiyolar diyip kalkıp kursa koşuyolar beleş diye
    Bilg. açma kapama genel kullanım paint ve offise programlarını öğretiyorlar.
  • Bilgisayar kursunda hepimizin bildiği şeyleri öğretiyorlar gereksiz birşey.
    Web tasarıma git ikisi arasında kaldıysan. Web tasarımda web için gerekecek kadar grafik dersi veriliyor gerisi sana kalmış.
  • Ya beyler anlattığınız gibi gereksizse hiç gitmeyim o zaman? Yani paralı ingilizce kursuna yöneyelim veya açık öğretim sınavları başlayana kadar part time bir işe gireyim?
  • Bilg. Operatörlük ve işletmenlik kursu. Faydası Hastane bilg işeleme girmek için %100 istenilen belge. Kpss de Bilg üzerine bir bölümde istenilen belge. Çoğu iş yerlerinin bilgisayar biliyormusun sorusu üzerine istediği meb onaylı belge.

M.E.B.'dan onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak neyi ifade eder?

… Eğitim Merkezinden "Bilgisayar Meslek Dalı Eğitim Programları Sertifikası" alanlar, yerleştirme işlemlerinde "M.E.B.'dan onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak" şartı aranılan kadroları tercih edebilirler mi?

Bilindiği üzere, 2005 Kamu Personel Tercih Kılavuzunun "Başvurma Genel ve Özel Şartları" başlıklı bölümünde 2.2.4 Bilgisayar İşletmeni alt başlığında, "Bilgisayar İşletmeni" kadro ve pozisyonlarını tercih edecek adayların;
    a) Öğrenim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları veya
    b) Öğrenim kurumlarının diğer bölümlerinden mezun olanların Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikası sahibi olmalarının,
    şart olduğu belirtilmiş bulunmaktadır.

• Web tasarım bölümü yokmuş, mail attım.. Sitede var görünüyordu. Bilgisayar bölümüne de gerek yok. Aç, kapa, cart curt.. Bildiğimiz şeyler.

@Gabri3L

Hocam o zaman işletmelik için sertifika alalım öyleyse.. Teşekkür ederim.

Ne gibi şeyler öğretiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 22 Eylül 2010; 12:34:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Web tasarım falan yokmuş.. Bilgisayar işletmeciliği ne acaba?
  • buradan alınan belgelerle bizde kurs açabiliyormuyuz. örneğin halkeğimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.