Alimünyum folyolar içine gizlenmiş,Rap,Rock,pop mu artık ne yaptığı belli Olmayan bi insan müsveddesi.Hiç sevmem kendisini şahsen.
sadece ilk albümü hoşuma gitmişti.Sonrası tam bir fiyasko
krooo
1-2 Duygusal şarkısı haricinde hiç sevmediğim ve çok çok saçma şarkıları olan biri. + msnimde bunun ifadeside mevcut
adamın konserlerinde daha yakından görmek için birbirlerini çiğniyolar. Koca koca herifler kavga ediyo yakından görmek için insanlar delirdi ya .. herkes deli
Kro
İdolum!
quote:
Orjinalden alıntı: NoMeRcYOkAn
İdolum!
İsmail ykdan önce bence cankan kardeşler krolukta birinci gelir..Söyledikleri şarkı ile görünüşlerinin alakası yok...
quote:
Orjinalden alıntı: ssff_allthing
İsmail ykdan önce bence cankan kardeşler krolukta birinci gelir..Söyledikleri şarkı ile görünüşlerinin alakası yok...
Aha bencede bunlar birinci hatta boys anılar en süperi
İsmail ve Cankandan önce Tomakinler ve Boys Anılar gelir bikerem
bence ismail yk'nın bi çok şarkısı süper ( hareketli olanların sözleri sapık maalesef ama müzikleri süper )
Normalde çok efendi ve düzgün bir insan takılmayın kliplerine şarkılarına
nerdesin ve son defa harıc butun sarkılarından nefret ederım apaçinin önde gideni bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: ozzyouz
Apaçinin 1 numarası üstüne tanımam fakat klibinde nedense süper kızlar var
parayı basarsan seninde yanında süper kızlar olabilir. (Kroyum ama para bende hesaaabı)
Nerdesin şarkısında her nakarat kısmında "Neeerrrrdeeesiiiinnnnn" dediğinde "Burdayım Ulan" deyip kafasına odunla vurmak isteiğim yegane kişilik.
Hatta mümkünse tomakinler, boyz anılar, can-kan ve bilimum bu tipte şarkıcıyı da içlerine katıp harmanlayıp o şekildede sırtlarına odunu vermeyi ve akabinde kırmayı istiyorum...
beyler ben hiç hazetmem ismail yk dan ama bu herif işini biliyor
adam bakıyor türkiyede Kro potansiyeli çok hemen kendi tarzı adı altında tam kroların apaçilerin ilgileneceği şarkılar yapıyor
mesela internet abazanları için bomba bomba şarkısı doğan görünümlü şahinleri olan krolar içinse Bas gaza aşkım bilmem nesi
sonuç olarak kroların sayesinde ayakta kalıyor
herif geçimini bulmuş helal doğrusu
sibel ismail abicim seni çok seviyoruz şarkıların çok guzel sana hayranız
duygu çoook ama çook seviyorum seni ismail yk sen bitanesin
ZEHRA slm yk seni ve şarkılarını çok beyeniyorum seni seviyorumm
apo slmseniseviyor şarçılarını büyük zevkle dinliyorum
TUGBA ismail yk seni çok seviyorum seninle tanısmak isterdim seni cok seviyorum ismail yk
tülay selam ismail yk seni çokkkk seviyorummmmmmmm keşke bikerecik görsem seni senin fanatiğinim neolur bana cevap yazarmısın
DURAN selam ismail abi ben duran 3 yaşından beri senin hayranınım şu an 6 yaşındayım okulumda 23 nisan'da döktür adlı parçanı canlandırdım cd'mi sana nasıl ulaştırabilirim cevap bekliyorum
mehmet ne zaman geleceksin afyona seni bekliyoruzzzzzzzzzz senin hayrannıyız ne olur cok istiyorum gelmeni kendine iyi bak bilmiyorum duyyormusn ne olurrrrrrrrrrrrr bekliyorum
GİZEM İsmail yk seni çokkkkkkkkk seviyorum sana tapıyorum sen benim için bambaşka ve çok özelsin seni seviyorum canım
kırsehirli ayse slm isamail yk. seni çoooooooooooooooook beğeniyorum. umarım sanat yaşamında başarılı olduğun gibi kendi özel hayatındada böyle mutlu olursun. bütün kızlar san hayran hele ben... yeni albümünde başarılar diliyorum ne olur bana cevap yaz. seni seviyorum.:)
İsmail YK İsmail YK Fan Sitesine hoşgeldiniz. Sitemiz İsmail YK hakkında bilgi vermek amacıyla açıldı. İsmail YK Resimlerine, videolarına, duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz. Sitemizde ayrıca İsmail YK Haberlerini de bulabilirsiniz. Şimdi İsmail YK hakkında biraz bilgi verelim:
İsmail YK, 1980 yılında Konya'da doğdu. Annesinin adı Songül, Babasının adı ise, Selcuk. Beş çocuğın en küçüğüdür İsmail YK. O doğduğunda ailesinde herkes müzikle ilgilenmektedir. Özellikle diğer kardeşlerinin hepsi müzikle ilgilenirler. O da diğer kardeşlerine katılır ve onlardan da çok şey öğrenerek kendini bu işte geliştirir. İsmail YK o zamanlardan annesine büyüyünce sanatçı olacağına dair söz verir. İsmail YK büyür. Ve annesine vermiş olduğu sözü tutar ve sanatçı olur. Her yerde içinden geldiği gibi davranır, ve okulda sahnede şarkılar okumaya başlar. Liseyi bitirdikten sonra kendisini tamamiyle müziğe verir. İsmail YK'nın ilk solo albümü "Şappur Şuppur" Yurtseven Kardeşlerin desteğiyle müzik piyasalarına bomba gibi düşer. İsmail YK, 2004 yılında Avrupa Müzik etiketiyle sunulan "Şappur Şuppur" albümünün satışı nedeniyle 2005 yılında MÜYAP tarafından ödüllendirilmiştir. Şu anda Türkiye'nin en iyi sanatçılarından biri olan İsmail YK için yaptığımız sitemizde keyifli gezintiler dileriz. Hoşçakalın...
Ziyaretçi Defteri Yeni açılan ziyaretçi defteri bölümümüzden İsmail YK'ya mesajlarınızı ulaştırabilirsiniz. Ziyaretçi Defterimize İsmail YK ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Site ile ilgili görüş, şikayet ve isteklerinizi bildirebilirsiniz. Mesaj yazmak için tıklayınız İSMAİL YK FUN CLUP SİTEDEN ALINTI
mehmet ne zaman geleceksin afyona seni bekliyoruzzzzzzzzzz senin hayrannıyız ne olur cok istiyorum gelmeni kendine iyi bak bilmiyorum duyyormusn ne olurrrrrrrrrrrrr bekliyorum