Şimdi Ara

İşletme okuyanlar işsiz mi kalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu yanlış yerdeyse silinebilir. Ama malum sınav telaşından YGS/LYS bölümü falan full dolu.

İşletme okursan mutlu olamazsın falan diyorlar. İyi bir üniversitede ingilizce işletme okusam iyi para kazanamaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  İşletme okuyanlar işsiz mi kalıyor?
  • Şöyle söyleyeyim sana sadece işletme bölümü için konuşuyorum Boğaziçin de okumazsan öyle ahım şahım birşey bekleme. İşsiz kalmazsın ama çokta ahım şahım kazanamazsın.He şöyle bir durum var gerçekten girişimci bir insansındır başka okulda okuyorsundur o zaman tamam ama bunun sayısının çok olduğunu düşünmüyorum. Bu konuştuklarım tamamen işletme bölümü için geçerlidir diğer bölümler için böyle bir şey yok.
  • okursun ya bende hazırlanıyorum sınavara bilkent düsünüyorum..İş sende biter diye düsünüyorum ing kesin olmalı zaten ustune 1-2 dil daha koyarsan master fılanda yaparsan sosyalde olursan kralsın
  • Ister isletme oku ister baska bolum. Kendini gelistirmedigin surece hepsi ayni kapiya cikar. Ingilizce uzerine en az 1 dil sart. Belli bir sporla ugrasip sosyal cevreni cok genis tutmalisin. Basarinin temel sartlari bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeş.Lisede en son üni. kazananların kooocaman listesine baktım.Genelde işletme ve Türkçe öğr.liği kazananlar mevcut.Oda şöyle oluyor.Genel olarak sayısal okuyup pek çalışmayanlar işletmeye geçiyor.Aynı şekildeki e.a.lar Tr öğr.liğine.Sözeldende gerçekten çalışanlar yine öğr.lik tutturuyor.İşin açıkçasını söylemek gerekirse torpil yoksa işte yok.Geçen kız geldi yanıma oturdu.Yeni tanışıyoruz.Neyse işte anlatıyorum bölümleri (kararsız old. için) bu listeden bahsettim ve işletme okuyanda açıkta dedim.Kızın cevabı:-Ablamda işletme mezunu boş boş geziyor valla dedi.Ama dediğim gibi torpili koyarız diyorsan git yada işimde başarılı olurum diyorsan.Bu ülkede ya torpilli olucaksın yada işinde çok iyi olucaksın (saflık anlamında değil .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red-

Öncelikle konu yanlış yerdeyse silinebilir. Ama malum sınav telaşından YGS/LYS bölümü falan full dolu.

İşletme okursan mutlu olamazsın falan diyorlar. İyi bir üniversitede ingilizce işletme okusam iyi para kazanamaz mıyım?

Memur olmak için okumassan inan bişeyler yapabilirsin.Şuanki devlet adamlarının çoğu bile iibf mezunudur memeur olmak istiyorsan kamu yönetimi falan oku Kendi işini kurmak yada Yönetici olmak istiyorsan İşletme oku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amacının ne olduğuna bağlı.memurluk düşünüyorsan işletme iyidir.en dolu bölümlerden birisidir.eğer memurluk düşünmüyorsan iş torpile ve şansa kalır.yada gider bir muhasebecinin yanında çalışıp hayatına bakarsın en kötü ihtimalle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.