Şimdi Ara

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ OKUYAN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Demage

Sabancı Endüstri mühendisliğinde okuyorum, bir hocamız MIT'den gelme itüde o bölümün derslerine girmiş.Bize söylediği kaliteli işletme ile işletme müh arasında bir fark olmadığı idi.1 arkadaşım odtü işletme mezunu 3.500 ile işe başladı.Bir arkadaşım koç işletme mezunu 4.000 ile başladı.ama ikiside master yapmış adamlar.Sabancı endüstri mühendisliği mezunu arkadaşım ise yapıkredi'de 3750'ye iş buldu.

İşletme mühendisliği arkadaşım yok ama verebileceğim bilgiler bu kadar.

*Kaliteli işletme; Odtü, koç, sabancı, bilkent haricindekiler işsiz.

Saygılar

O paraları çevresi veya torpili olmayan alamaz daha en başta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Tanitim gunlerine nasil katilabiriz? Kendime bir hedef koymak zorundaydim ve isletme muh sectim. Ona gore calismaliydim.

Yazın gittiğimde rendevuya falan gerek yoktu ama broşürde randevu için arayın yazmış en iyisi -0212 285 66 11- bu numarayı arayın ona göre plan yaparsın hem kampüsü de gezmiş olursun gerçi derslerinin bir kısmını alacaksın orada asıl kampüsün Maçka'da ama olsun.

Nasil yani? Sadece Macka kampusunde egititim almayacak miyim? Binasi cok eski ya o kampusun hic uni. havasi yok. Maltepe uni.ne gitmistim tam bir universiteydi o. Ulkenin kiytirik bir ozel universitesi bile itu kampusunden daha iyi binaya sahip.

Bildiğim kadarıyla ana dersleri ana kampüste alıyorsun,neden hoşuna gitmedi anlamadım Boğaziçi kadar olmasa da yokuşumuz bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tanitim gunlerine nasil katilabiriz? Kendime bir hedef koymak zorundaydim ve isletme muh sectim. Ona gore calismaliydim.

Yazın gittiğimde rendevuya falan gerek yoktu ama broşürde randevu için arayın yazmış en iyisi -0212 285 66 11- bu numarayı arayın ona göre plan yaparsın hem kampüsü de gezmiş olursun gerçi derslerinin bir kısmını alacaksın orada asıl kampüsün Maçka'da ama olsun.

Nasil yani? Sadece Macka kampusunde egititim almayacak miyim? Binasi cok eski ya o kampusun hic uni. havasi yok. Maltepe uni.ne gitmistim tam bir universiteydi o. Ulkenin kiytirik bir ozel universitesi bile itu kampusunden daha iyi binaya sahip.

Bildiğim kadarıyla ana dersleri ana kampüste alıyorsun,neden hoşuna gitmedi anlamadım Boğaziçi kadar olmasa da yokuşumuz bile var

Neyse en azindan konservatuar binasiyla yanyana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işletme mühendisliğini kazandınız mı peki?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.