Şimdi Ara

İşletme Mezunu[Galatasaray Üniversitesi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buradan mezun olmus bırı işsiz kalırmı günümüzde en cok işsizlik işletmede fakat okudukları üniversitelerde belli dogrusunu söylemekse. Burdan mezun olmus biri bulma ımkanı,yurtdısında calısma imkanı ve ne kadar kazanacagı hakkında bılgı verirseniz sevinirim. İyi forumlar

• türkıyenın en iyi universitesinden işletme mezu olup (dil falanda öğreneceksin buyuk ihtimal yuksek lisansta yaparsın) hayatta işsiz kalmazsın.

koskoca galatasaray universitesi yani boru değil.puanın yeterse git bence.ille işletme okuyacağım diyorsan.
  • kırıkkale7171 K kullanıcısına yanıt
    İtu endustri mi gs isletme mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam puanda sıkıntı olmazda 450 ile alıyormus kac para alırım bide işletme ne yapar :)
  • kardeş meslek seçmende yardımcı olamam malesef.bu bana göre senı yönlendırmek olur ve atıyorum gs işletmeyı kazandın ama memnun kalmadın zor geldi falan.keşke endutri muh yazsaydım dıyeceksın.hayatın kararacak belkide.

illede ben işletme okyacağım hedefim gs üniversitesi dersen senı desteklerim.ama işletmemi muhendislik mi dersen susarım sadece. kusura bakma hayatınla oynayamam.

muhendis olmak istiyorsan eğer mesleğe ilgin var mı fizik yüksek matematik çizim falan var muhendislıkte.ilgin varsa eğer itü endustride yanlış seçim olmaz.işletmecimi olmak istiyorsun yoksa muhendismi.buna karar vermelisin ilk önce.
    Hocam o soru bana ait degil Benım dedıgıme yardımcı olursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Okan

Hocam puanda sıkıntı olmazda 450 ile alıyormus kac para alırım bide işletme ne yapar :)

bay okan :

bunu sen araştırsan daha iyi kardeşim.

buda benım konum yardımcı olursanız sevinirimhttp://forum.donanimhaber.com/m_85516682/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işsiz odtü endüstri mezunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.