Şimdi Ara

İşletme-Ekonomi (UOLP-Liverpool Üniversitesi) (Tam Burslu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bölüm hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

• İstanbul Bilgi ile ortak program değil miydi bu? @cartmanland_77 Koç koç koç... İstemem diyorsan boün. Çıldırdınız mı oğlum? @lşlş da sende boünü tutturuyonuz belanızı mı arıyonuz? Ben senin yerinde olsam Koç iktisat-koç işletme-boün işletme-boün iktisat yazarım listeme gerisi boş. Bilkent boünden daha iyi diye duyuyorum şu sıralar ama saydıklarımın dışında maceraya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

İstanbul Bilgi ile ortak program değil miydi bu? @cartmanland_77 Koç koç koç... İstemem diyorsan boün. Çıldırdınız mı oğlum? @lşlş da sende boünü tutturuyonuz belanızı mı arıyonuz? Ben senin yerinde olsam Koç iktisat-koç işletme-boün işletme-boün iktisat yazarım listeme gerisi boş. Bilkent boünden daha iyi diye duyuyorum şu sıralar ama saydıklarımın dışında maceraya gerek yok.

yok ilk 2 sıram belli zaten boun işletme ve boun ekonomi ardından ne yazacağımı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye
    bu bölümde de çift diploma varmış ilgimi çekti biraz koç sabancı ve bilkenti yerlerinden dolayı istemiyorum istanbul merkez lazım bana bouna alternatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

İstanbul Bilgi ile ortak program değil miydi bu? @cartmanland_77 Koç koç koç... İstemem diyorsan boün. Çıldırdınız mı oğlum? @lşlş da sende boünü tutturuyonuz belanızı mı arıyonuz? Ben senin yerinde olsam Koç iktisat-koç işletme-boün işletme-boün iktisat yazarım listeme gerisi boş. Bilkent boünden daha iyi diye duyuyorum şu sıralar ama saydıklarımın dışında maceraya gerek yok.

yok ilk 2 sıram belli zaten boun işletme ve boun ekonomi ardından ne yazacağımı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye
    bu bölümde de çift diploma varmış ilgimi çekti biraz koç sabancı ve bilkenti yerlerinden dolayı istemiyorum istanbul merkez lazım bana bouna alternatif

Tamam yaz o zaman zaten gelmeyecek. Altlara da Gs yaz ne olur ne olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.