Şimdi Ara

işletim sistemi tavsiyesi lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yıllardır xp professionel 32bit kullanıyorum.artık değiştirmek istiyorum.pc parçalarımıda değiştirdim

C2D e6550 işlemci
    3x 1GB DDR2 800 ram
    x1950pro ekran kartı
    MSİ p35 NEo anakart

başlıca sistem parçalarımda bunlar.bana vista ultimatemi yoksa xp 64 bitmi tavsiye edersiniz.oyunlarda ve programlarda sorun çıksın istemiyorum.

şimdiden teşekkürler

• en azından şuan için xp sorun istemiyorsan
  • peki 64bitmi,yoksa normal 32ye devammı?
  • 32 bit oyun veya programlarda sorunsuzdur tavsiyemdir 64 bit kullanmadım hem 32 bit kur vista tam oturduğunda zaten silersin xp yi
  • xp prodan şaşmayın...
  • arkadaşlar benim de sorum aynı. anakartım ve işlemcim 64 bit, ama uzun süredir 32 bit xp professional kullanıyorum. eğer 64 bit'e geçersem avantajları ne olur. bütün driverlar ayrı mıdır, 64 bit için hepsini ayrıca edinmek mi gerekir, yoksa 32'nin driverları da çalıştırır mı. rica etsem aydınlatır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 26 Nisan 2008; 7:44:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorx

arkadaşlar benim de sorum aynı. anakartım ve işlemcim 64 bit, ama uzun süredir 32 bit xp professional kullanıyorum. eğer 64 bit'e geçersem avantajları ne olur. bütün driverlar ayrı mıdır, 64 bit için hepsini ayrıca edinmek mi gerekir, yoksa 32'nin driverları da çalıştırır mı. rica etsem aydınlatır mısınız

64bit için tüm yazılımlarını 64 bite indireceksin.Bazı programlar çalışıyor 64 bitte ama driverlerin 64 bit olanını edineceksin üretici sitesinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ultimate xp önerimdir çok güzel kullanıyorum türkçe
  • vista ultimate öneriririm .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.