Şimdi Ara

İşletim Sistemi Orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gold'dan Windows 8 leptop almıştım.Leptopa format atacağım ama işletim sistemi orjinal ise atmak istemiyorum.İşletim sistemi orjinal mi oluyor?

• Orjinal ancak neden format atmak istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan Windows 8.1 kurmak istiyorum lenovo'nun programları var şuan bilgisayarda onlardanda kurtulmak istiyorum açıkcası
  • Win 8.1'e güncelledikten sonra Lenovo'nun programlarını silebilirsin. Bilgisayarı ilk aldığınızda zaten o programların kurulum dosyalarıda bilgisayarda vardır. (Benim bilgisayarımda öyleydi.) İstediğiniz zaman tekrar kurarsınız. Ben de bazı Lenovo programlarını sevmiyorum -Recovery gibi- onları bilgisayardan kaldırdım gerek olursa tekrar yüklerim.
  • Garantisi Yokmu Cihazın ? Garanti Dışı kalır Sonra
  • yazılımsal şeyler garanti dışına cıkarıyor mı ya. Alırken sana cd vermeleri lazımdı. sonucta o işletim sistemi de 370 tl, ve sistemsiz bir pc 200-400 tl arası daha ucuza satılıyor o win 8 dvd sini verecerkler uleyn :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan713 -- 26 Mart 2014; 2:37:37 >

• Laptobun altında model falan yazan yerde Win8 falan yazması gerek yazmiyorsa freedosa kaçak yazılım atıp kakalamislar cd de vermemisler derim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil notebooklarda CD veya DVD verilmiyor. Image dosyası cihazın HDD ya da SSD diskinde gömülü bir şekilde geliyor. Eğer cihazı sıfırlamak istiyorsan Recovery özelliğini kullanarak cihazını fabrika ayarlarına döndermiş oluyorsun. Akabinde istenmeyen programları Program Ekle / Kaldır bölümünden teker teker kaldırabilirsiniz.
  • slymnzey kullanıcısına yanıt
    win8 düşmanı biri olarak konusuyorum elbette. Az önce ev arkadaşımın win8 pc sine format attı komple güzel ama ana menüsü gayet kullanışsız win 7 ye düşüreceğim fakat hp hdd ye dokundurmuyor ne yaptıysam win7 cdsi ile hdd yi silemedim.
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    Eğer diski sökme şansınız varsa bir aparat sayesinde harici disk olarak başka bir makinede görme şansınız var ancak o şekilde diski tamamen silebilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa bana PM atın.
  • slymnzey kullanıcısına yanıt
    diski sökersem garanti dışına çıkar, suan için giçbişey yapamıyorum bu sekilde kullanmaya devam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.