Bildirim
İşletim sistemi değiştirdikden sonra pes12 çalışmıyor ...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çalışmıyo derken hatamı veriyo -
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz_2083
sve151d11m sony vaıo notebook aldım.aldığımda Windows 7 yüklü idi ben 8 e çevirdim.ilk geldiğinde hemen ben yüklü yazılımı sildim yani format attım. ve pes 12 yi çalıştırmıyor. ne yapmam gerektiriyor.
ekran kartı driverini sitesinden güncelleyin -
pes 12 yi çalıştırmıyorsa iade et... garanti kapsamına girer...
-
nasıl bir hata veriyor acaba daha çok anlatırsanız yardımcı olabilirim -
Konu Başlığınız Revize Edildi.
Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
DH Yönetimi
Not: Bu msj bilgi amaçlıdır.Lütfen cevap yazmayınız -
arkdaşım çalıştırmıyorsa kullanma 8 bu kadar basit yeni işletim sistemi sevdanızı bir türlü anlamış değilim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X