Şimdi Ara

İşlemler arasında inetinfo.exe var..Nasıl disable ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kapatamıyorum bu şeyi zararı varmıdır pcye acaba hiç cpu kullanmıo net kasıomu bilmiyorum ama rahatsız oluyorum işlemler arasında onu görünce napcam yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 30 Nisan 2007; 0:41:50 >

• inetinfo.exe IIS'in bir hizmetidir. Services/Hizmetler den IIS ile ilgili şeyleri kapatabilirsin yada Windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldırabilirsin.
  • zararı olmaz kalabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Star

inetinfo.exe IIS'in bir hizmetidir. Services/Hizmetler den IIS ile ilgili şeyleri kapatabilirsin yada Windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldırabilirsin.

Hizmetler nerde ya ekle kaldırdada yok ama :) rahatsız oluyorum o açık olunca
  • ya emule kullanıyorum ona bir etkisi var sanırım downloaddan verim alamıyorum Sitesinde

Bunların engellenmesi için birkaç muhtemel sebep vardır:
    • Güvenlik Duvarları - aynı zamanda Windows XP içinde bulunan. (WinXP SP2 varsayılan olarak etkinleştirir!)
    • Yönlendiriciler (Routers)
    • Bazı ISS'lerin çevirmeli bağlantı yazılımı
    işte bu yazıyor nasıl kaldıracam bulamadım o hizmetler bölümünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 30 Nisan 2007; 17:56:23 >
  • emule ile bi ilgisi yok. boşuna kaldırmaya çalışma kaldıramazsın.görev olarak gözükür orda sadece.
  • UF nasıl kapatıcam bunu 25. portumu açıyor bu inetinfo keyloggerlarda 25. port açıyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eD2K Ağ
    Durum: Bağlandı
    IP:Port: 194.54.32.169:4662
    Kimlik No: 2837460674
    Yüksek ID

Diyor ama neden çok yavaş download yapıyor acaba :S
  • Dostum şu şekilde kapatabilirsin:

Yönetimsel araçlarda Hizmetlere var. Orada IIS Yönetimi var. Onu disable edebilirsin.

Program Ekle Kaldır da Windows Bileşeni Ekle/Kaldır var. ona girdikten sonra Internet Information Sevice ı kaldır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.