Bildirim
İşlemler arasında inetinfo.exe var..Nasıl disable ederim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inetinfo.exe IIS'in bir hizmetidir. Services/Hizmetler den IIS ile ilgili şeyleri kapatabilirsin yada Windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldırabilirsin. -
zararı olmaz kalabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hell_Star
inetinfo.exe IIS'in bir hizmetidir. Services/Hizmetler den IIS ile ilgili şeyleri kapatabilirsin yada Windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldırabilirsin.
Hizmetler nerde ya ekle kaldırdada yok ama :) rahatsız oluyorum o açık olunca -
ya emule kullanıyorum ona bir etkisi var sanırım downloaddan verim alamıyorum Sitesinde
Bunların engellenmesi için birkaç muhtemel sebep vardır:
• Güvenlik Duvarları - aynı zamanda Windows XP içinde bulunan. (WinXP SP2 varsayılan olarak etkinleştirir!)
• Yönlendiriciler (Routers)
• Bazı ISS'lerin çevirmeli bağlantı yazılımı
işte bu yazıyor nasıl kaldıracam bulamadım o hizmetler bölümünü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 30 Nisan 2007; 17:56:23 > -
emule ile bi ilgisi yok. boşuna kaldırmaya çalışma kaldıramazsın.görev olarak gözükür orda sadece. -
UF nasıl kapatıcam bunu 25. portumu açıyor bu inetinfo keyloggerlarda 25. port açıyor :S -
eD2K Ağ
Durum: Bağlandı
IP:Port: 194.54.32.169:4662
Kimlik No: 2837460674
Yüksek ID
Diyor ama neden çok yavaş download yapıyor acaba :S -
Dostum şu şekilde kapatabilirsin:
Yönetimsel araçlarda Hizmetlere var. Orada IIS Yönetimi var. Onu disable edebilirsin.
Program Ekle Kaldır da Windows Bileşeni Ekle/Kaldır var. ona girdikten sonra Internet Information Sevice ı kaldır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X