Teizlemek için bilgisayarı açtım herşeyi söktüm.. Parçaları tekrar taktıktan sonra bilgisayara power gitmediğini anladım.. İşlemciyi tekrar söküp baktığımda iğnelerden biri eğilmişti düzelttim ama hala bilgisayara güç gitmiyor.. işlemci modeli Amd Athlon (64) 2800++
Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin..
Arkadaşım sen sadece iğneyi düzelttiğini sandın.iğne düzeldi ancak işlemci ile olan bağlantısı çoktan hasar gördü bile.keşke işlemcini hiç sökmeseydin.veya takarken biraz daha dikkat etseydin.geçmiş olsun.işlemcilerin tamiri olmadığı için sana bir işlemci yolu gözükmüş.
işlemci pini kırılırsa tamir edilebilir...
pin kırılmadı eğilmişti sadece kendim düzelttim.. tamiri mümkünse yarın götüreceğim.. inşallah bi çözüm bulunur
Merhaba,
Ayak kopmadıysa düzelttiğiniz zaman sorunsuz çalışır, kaldıki kopsa bile tamir edilebiliyor. Şimdi dikkatlice hasarlı başka ayak olup olmadığını kontrol edin eğer herşey tamamsa işlemciyi yerine sabitleyin ve diğer bileşenleri tek tek yeniden toplayın, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
Teşekkürler,
Hicks
ozaman işi biter
quote:
Orjinalden alıntı: SeCoM@NiA
işlemci pini kırılırsa tamir edilebilir...
arkadaşlar yanlışımı düzelltiğiniz için teşekkür ederim.işlemci pinleri tamir edilemez diye biliyordum.başka bir yerde de bu tamir işlemine rastladım o yüzden böyle bir bilgi sundum.sorunu olan arkadışımnda yanlış bilgi vermem sebebi ile kusura bakmamasını umuyorum.
yok dostum önemli değil ya bende baya bişiler öğrendim pin düzeltilince hata ortadan kalkıyo daha öncesinden bnm anakartın mekaniği bozulmuş tamire verdim asıl neden işlemci değil anakartmış
herkese teşekkür ederim
hayırdır yaa,ne oldu bıraktınmı boardu servise
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme