Şimdi Ara

İşlemci Tercih yardım ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ewe 3. bilgisayarı almak artık farz oldu şimdi ben 64 bit AMD işlemci almak istiyorum fiyatı da 250-300$ arası olmalı diğer sistem parçaları sorun diil onları ayarlıcam ama işlemcide karar kılamadım

AMD ATHLON 64 3500+KUTULU FANLI İŞLEMCİ 939p VENICE mı alsam yoksa başka bişimi ama fiyat aralığı çok önemli en fazla 300 $ olcak acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• AMD Athlon 64 3500+ VENICE (512K,2200MHz,S939) BOX İşlemci gayet iyi bir seçim
  • tmm aga saolasın oyun performansları filan ii dimi yani bi soru olmaz dimi???
  • galiba illede 300$ olacak... şöle 3000 bulsan fena mı olur yav... yada bi üst modeli3200???
    bilmiyorum tabi karar senin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berknos

tmm aga saolasın oyun performansları filan ii dimi yani bi soru olmaz dimi???

bende 3200+ kullanıyorum. oyun konusunda için rahat olsun
  • yaw aslında 3200 düşünüodum ama neyse artık için rahat ya 3500 alırım ya 3200 yardımlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berknos

yaw aslında 3200 düşünüodum ama neyse artık için rahat ya 3500 alırım ya 3200 yardımlarınız için teşekkürler...

hatta oyun oynuyorsan 3200+ alıp aradaki farkı ekran kartı için kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 3200 kullanıyorum hiç problem yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.