Şimdi Ara

İşlemci sürekli son hızda çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amd phenomII x4 965 black editon işlemcim var anakart msı 760gm-p21(fx) önceden işlemci kullanmadıgı zaman çarpan hızını düşürüyordu mesala 600 lere felan şimdi sürekli 3600 mhz de çalışıyor biosdan gren power i otomatik yapıyom yine aynı başka ayarı felan varmı bunun gereksiz yere çalışmasını istemiyom

• turgutyetis kullanıcısına yanıt
    muhtemelen bir program kullanıyordur. görev yöneticisi-işlemlere girip bakın hangi program kullanıyor. başka bir ihtimal virüs vardır.temizinden bir format atın yada iyi bir virüs programıyla taratın
  • Virüsün %100 felan kullandığını gördüm işlemciyi ama öyle bir sorunu yok galiba arkadaşın.BIOS ayarlarını sıfırlayıp denediniz mi hocam ?
  • Cpu fan speed ayarlarını biostan yap. Olmadı default yap pili çıkar sonra tak. Işlemci ısısı ne alemde kaç derece bir bak. Macun kurursa sensor ısıyı artırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cpu kullanımında sıkıntı yok o boştayken %0 - 1 felan kullanıyor benim dedigim çarpan hızı eskiden boştayken işlemci 600mhz lere düşürürdü kendini kullanınca 3600 lere çıkardı şimdi sürekli 3600 de çalışıyor ısıda bi sıkıntı yok su sogutma oldugu için biosu bi kurcalayım bakayım
    İşletim sistemin nedir ? görev yöneticisinden baktın mı ne kullanıyor en fazla. SVCHost ise virüs olabilir. Konuyu güncellersen sorunda düşündüğüm gibi ise çözüm verebilirim.
  • arkadaşlar sagolun sorunu çözdüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çözümü yazarsanız bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olurlar. Çözümü neydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç seçeneklerinden dengeliye al düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadaş orhan

Çözümü yazarsanız bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olurlar. Çözümü neydi ?

biosu sıfırladım eski haline geldi
  • tamam.
    anladıgım kadarıyla ıslemcı %100 calsııyor.bu sıralar gene ortaya cıkan ısmını hatırlamadıgım vırus var.gorev yonetıcısınden bak yazar bıde cpu kullanımına bak.en son format at bu nedenden degılse sole yardımcı olam
  • bıosatn cool ın quıtı enabled yap bir daha öyle bir sorunla karşılaşmassın
  • warr0ck03 W kullanıcısına yanıt
    çözmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.