Şimdi Ara

İŞLEMCİ SOĞUTUCU INTEL LGA 775 & AMD 754/939/940/AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU==20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G A R A N T İ L İ SU SOĞUTMALI CPU FAN 28 Temmuz 2011 VATAN BİLGİSAYAR faturalıdır. futura tutarı 41.95 TL YARI FİATINA 20 TL vereceğim
    http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-aio-s80dp-aio-s80dp-intel-lga775-&-amd-754939940am2-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46101#allImages

İŞLEMCİ SOĞUTUCU  INTEL LGA 775 & AMD 754/939/940/AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU==20 TL

İŞLEMCİ SOĞUTUCU  INTEL LGA 775 & AMD 754/939/940/AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU==20 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 6 Aralık 2012; 8:45:57 >

• sıcaklık değerlerini öğrenebilirmiyim acaba?
  • sıcaklık derecesini bilmiyorum. su soğutmalı olduğu için, stok fandan daha iyidir. stok fanlar 15 tl satıldığına göre bu daha iyi.
    kendim kullanmadım. takastan geldi. ben yazın klima kullanıyorum ve OC yapmıyorum, o nedenle kullanmayı düşünmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutr10

sıcaklık değerlerini öğrenebilirmiyim acaba?

eğer sesten rahatsız olmuyorsun sıcaklık değerleri gayet tatmin ediyor insanı. malesef ben üstündeki fanı sökemedim defalarca kez uğraşmama rağmen. açamıyorum soğutucuyu. açabilsem fanı değiştirecektim. ses hariç gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeuxhome

quote:

Orijinalden alıntı: neutr10

sıcaklık değerlerini öğrenebilirmiyim acaba?

eğer sesten rahatsız olmuyorsun sıcaklık değerleri gayet tatmin ediyor insanı. malesef ben üstündeki fanı sökemedim defalarca kez uğraşmama rağmen. açamıyorum soğutucuyu. açabilsem fanı değiştirecektim. ses hariç gayet memnunum.

siz alalı çok olmuştur. fan ömrü azalmıştır. o nedenle ses yapıyordur sanırım. yeni garantili ürünlerde ses olmaz. fanını değiştirebilirseniz sıfır gibi olur. inşallah deyiştirirsiniz.
  • tesadüfen yine bu ilana denk geldim ve kendi mesajlarımı gördüm. bi örnek vermek istiyorum.
    gigabyte anakartta kullanıyordum ben bunu. coolermaster hyper 412s aldım. ve iki soğutucunun soğutma değerleri aynı :S nasıl oldu hala anlayabilmiş değilim. 2,5 kat fiyat farkı var arasında. şimdi hyper 412s'i satışa çıkardım çok büyük zaten ve bunu geri takacağım :) ses olarakta çok bi sesi yokmuş o kadar. alacak arkadaş kaçırmasın derim
  • Bugün Coolermaster Hyper 412S aldım ve montajını yaptım, beni o kadar şaşırttı ki fevkalade iyi bir soğutucu

Bilgisayarımdan çıt ses çıkmıyor, ve performans artışı görüyorum, herkese tavsiye ederim bu ürünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 1156 pin işlemci
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.