Şimdi Ara

İşlemci Sıvı Soğutma Alacağım. Hangisini Önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aşağıda linkini attığım video da, İd-cooling ZoomFlow 240x modeli ile Corsair H100i platinium karşılaştırılıyor ve neredeyse aynı, ama fiyatı corsair soğutuculara göre çok çok uygun, aradım konuştum firma şuan Türkiye deki tek yetkili satıcıymış stoklarına yeni gelmiş ürünler, alacağım ne dersiniz ? Önereceğiniz başka soğutucu modeli var mı , işlemci 9700KF overclock da yapacağım, önerilerinizi bekliyorum.



    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-hydro-serisi-h100i-platinum-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html



    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-zoomflow-240x-snow-240mm-pwm-argb-sivi-sogutucu








  • Büyük firmalar sattıkları sıvı soğutmanın her hangi bir sorununda destek olurlar herhangi bir sıvı kaçağında eğer sisteminde diğer parçalardada hasar oluşursa firma bunu karşılar. Bahsettiğin üretici bunu karşılar mı? Onu alıp kar edeceksin ama sonrasında sistemi çöp etme sorunu doğabilir.

    1000 TL civarında xpg ve Silverstone 240mm soğutucular var onlarda iyi iş görür. 750/800 bandında deepcool var birde. Kendim 2 seneye yakın kullandım şuan hava soğutma aldım hem daha ucuz hem aynı performans hemde kompakt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 16 Ekim 2020; 23:31:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaos_3492

    Büyük firmalar sattıkları sıvı soğutmanın her hangi bir sorununda destek olurlar herhangi bir sıvı kaçağında eğer sisteminde diğer parçalardada hasar oluşursa firma bunu karşılar. Bahsettiğin üretici bunu karşılar mı? Onu alıp kar edeceksin ama sonrasında sistemi çöp etme sorunu doğabilir.

    1000 TL civarında xpg ve Silverstone 240mm soğutucular var onlarda iyi iş görür. 750/800 bandında deepcool var birde. Kendim 2 seneye yakın kullandım şuan hava soğutma aldım hem daha ucuz hem aynı performans hemde kompakt.

    5 yıldır sıvı soğutma kullanıyorum hiç akmadı, 20 yıldır sektördeyim sıvı akmasında hiç bir marka karşılamıyor yanlış algı olmasın, karşılarız diyenlerde karşılamazlar sıkıntı çıkarırlar çünkü zor bir mesela. ID-COOLING yazdığınız markalardan daha büyük bir marka. ID-COOLING eski bir marka bizim ürettiğimiz ürünlere soğutucu üretiyor yıllardır, bir çok dev marka müşterisi ayrıca hepsinin soğutucu tarafında tedarikçisi bunlar arasında AMD, Nvidia, Cisco, Huawei, Lenovo, da var. Şehir aydınlatmaları ve soğutmalı sistemleri tarafında dev bir oyuncu, sitesine bir girerseniz hakkımızda kısmında yazıyor bunlar. Öneriye gelince kesinlikle üretici bir marka oldugundan ucuzdur fiyatları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.





  • Bende son günlerde bu markayı çok görüyorum. Takipteyim konuyu kimisi hiç duymamışken kimisi çok övüyor umarım genel bi bilgiye sahip olabiliriz

  • Arkadaşlar aldım, sonuçları paylaşacağım.

    İşlemci Sıvı Soğutma Alacağım. Hangisini Önerirsiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Kusurabakmayın işlerimden dolayı geç dönüş yapıyorum.Sessiz bir ürün Tam Yükte 62c den yüksek sıcaklık yok 34-42 c boşta. Yapım kalitesi çok iyi,Kurulumun Basit.Çok memnunum flyat performans ürünü hatta çoğu benim diyen markaların ürünleri ile eşdeğer Kesinlikle Tavsiye ederim
  • Merhabalar benimde işlemçim intel i7 9700kf stock fana yakın bi fan kulanıyorum id cooling i yeni duydum araştırmalarıma göre fiyat performans bi sıvı soğutucu .Corsair la karşılaştırmasına baktım zoomflow un corsair a göre performans açısından tek kötü yanı fanlarının 1.7mmh2o başınca sahip olması corsair da 4mmh2o basınç oluyor genelikle basınç değerleri aynı olsa arasında fark yok bence .

    i7 9700kf işlemçime bu sıvı soğutucuyu almayı düşünüyorum sizin deneyimlerinizi merak ediyorum sizce nasıl zoomflow kulandığınız bu süre içerisinde eksik ve kötü , iyi yanlarını söylerseniz sevinirim eğer cpu testine soktuysanız ısı değerlerini yazarsanız sevirim teşekürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.