quote:Orijinalden alıntı: ErenOlca kasaya baktım ön ve üst tarafa fan alıp takabilirsiniz soğutucu seçimide pek iyi olmamış daha ucuza daha performanslı modeller alınabilirdi. forumu araştrdım bunu bulabıldım ben memnunum acıkcası fanlar 0 ses ile calısıyor derecelerde eski fana gore %50 dustu
quote:Orijinalden alıntı: ErenOlca o parayı verip yükte 80c görüp memnunsanız diyecek bişey yok 60 tl ye aldım cokmu vermısım yaw valla eskıden gw2 oynarken 80 i gorurdum sımdı 40 gecmıyor daha ne ısteyeyım benım ıcın yeterli
quote:Orijinalden alıntı: mayas009 hocam sıcaklık hala yüksek simdi bir daha test ettim 10 dk bu sefer 60 derece stabil kaldı %100 yukte 80 derece oldugunda sogutucuyu yenı takmıstım vidaları tam sıkmamısım ve macun yenı surulmustu sogutucunun fanlarını yanlıs takmıstım 2sıde sogutucuya dogru ufluyordu sımdı eksoz fana dogru yonlendırdım ve kasanın ıcınde hava sirkulasyonu olmadıgından kasanın kapagını actım yanı cok faktor varmıs bus ıste onu ogrendım suan cok memnunum sogutucudan %100 yukte 0 ses 60 derece yuksuzde 31 35 arası oldu ısı guzel oldu guzel:D