Bildirim
İşlemci Pentıum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ekran kartın kötü büyük ihtimal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ekran kartı iyi her oyunda yeterli diyo ama pentium kötümü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
modeli nedir baktınmı hiç
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Atı serisi olması lazım ama pc şuan bende dgl oyun yukleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: messimessipuyol
şimdi ben yeni casper pc aldım ıntel pentıum g840 var içinde 4 ram 1 ekran karı ama can you run ıt de cod un son serisi ve gta 4 işlemciyi desteklemiyor diyor acaba pentıum r g840 iyi mi yoksa can you run ıt mi kötü nolur yardım edin
ah be kardeşim kaç lira verdin bu sisteme?_____________________________ Z170 SİSTEM KURULUM AŞAMASINDA. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Vincenzo-
arkadaşım ekran kartın kötü büyük ihtimal
Bencede ekran kartın kötü Çünkü Pentium G840 Sandy bridge bir İşlemcidir ve yeni nesildir. GTA 4 an az istediği ise core2duo 1.8 .GTA 4 Grafik oyunu olduğu için Ekran kartı en etkileyici faktördür. Ben bir zamanlar 478pin Pentium 4 ile oynuyordum.(tek çekirdek)!.. Casper bilgisayarlar genellikle hep Onboard Ekran kartı satıyorlar. Eğer onboard ise iyi bir Ekran kartı tavsiye ederim ._____________________________ -
Çok mu kötü sistem
Can you run it yanlış olabilirmi oyunu yukleyıp deniycem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler