Şimdi Ara

işlemci otomatik oc mi yapmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı dün aldım hiçbirşey yapmadım sadece driver falan kurdum bugüb aida 64 indirdim ve işlemci hızımın 4.2 ghz oldugunu gördüm. ben bunu normal haline nasıl çeviririm?

• yimbilik Y kullanıcısına yanıt
    normal hali o zaten. turbo boost olarak otomatik çıkıyor o hıza herhangi bi sıkıntısı vs. olmaz illa ben kapatıcam derseniz biosa girip turbo boostu kapatmanız gerekir
  • işlemci 8350 ise durum normal arkadaşın dediği gibi turbo ile 4.2 ghz olur.çevirecek bir durum yok olması gereken olmuş.
  • ısınma sorunu olur mu diye korktm ya , çünjü işlemci sogutucum yok kutudan çıkan sogutucuyu kullanıyom
    bu arada bilgisayardaki parcaların ısılarını kontrol etmek için hangi programı kullanırız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimbilik

ısınma sorunu olur mu diye korktm ya , çünjü işlemci sogutucum yok kutudan çıkan sogutucuyu kullanıyom
    bu arada bilgisayardaki parcaların ısılarını kontrol etmek için hangi programı kullanırız ?

hwmonitor
    aida64 kullanıyorsun algılayıcı kısmından bakabilirsin... stok hızda tehlikeli derecede ısınmaz ama kafa ütüleyeceği kesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

aida64 kullanıyorsun algılayıcı kısmından bakabilirsin... stok hızda tehlikeli derecede ısınmaz ama kafa ütüleyeceği kesin :)

lol oynuyorum bu oyunda bile arada bi titriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    titremeden kastınızı anlamadım. dalgalanma, kırılma gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

titremeden kastınızı anlamadım. dalgalanma, kırılma gibi mi?

Hayir hocam kasa titriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    koyduğun yer yamuktur o zaman işlemciden vs kasa titremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: yimbilik

ısınma sorunu olur mu diye korktm ya , çünjü işlemci sogutucum yok kutudan çıkan sogutucuyu kullanıyom

hwmonitor

bu sıcaklıklar normal midir hocam bide benim ekran kartı xfx r9 280 ama orda hd 7970 yazıyor ?

• 7970'in ismi 280x oldu bazı programlar 7970 olarak okuyabilir ve sıcaklıklarda sorun yok.FX işlemciler boşta yanlış gösteriyor hwmonitör'ü açık bırakıp oyuna girin sağdaki max kısmına bakın oyundan çıkınca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.