Şimdi Ara

İşlemci GHz Arttırma. (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sistemim var ;

İntel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz. Anakart Asus P5VD2-VM .

Ben GHz yi 3 civarında yapmak istiyorum .

Forumda bazı konular mevcut ancak hepsi uzmanlara yonelik ben daha once o.c yapmadım.

Sizden rica ediyorum GHz arttırmak için neler yapmam gerek lutfen madde madde soyleyiniz ve acemilere yonelik lutfen. veya forumda mevcutsa yonlendirirseniz çok sağolun.

Şimdiden teşekkurler.

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..
  • -vm serisi bir anakarta sahipsiniz.Bu anakartlar bünyesinde grafik yongası barındırır.Overclock yapma şansınız zor.Güç kaynağınız(power supply) nedir? Öncelikle overclock için iyi bir güç kaynağının olması gerekir.
  • Yeni bir anakart alıcağım ve tabiki güç kaynağıda ama işlemci almamak için ghz arttırmak istedim yeni alıcağım anakart ;http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p5g41t-m-lx-p5g41t-m-lx-intel-g41-ddr3-1333-(oc)-1333fsb-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=42247 bu anakarta oc yapılırmı ve yapıla bilirmi yapılırsa nasıl yapılır maddeler halinde acemilerin anlıyacağı şekilde anlatırmısınız.
  • Overclock yapacaksanız o fiyata ikinci el daha iyi boardlar bulabilirsiniz.soket 775 sıfır anakart almanıza hiç gerek yok.sahibinden.com adresine bakmanızı öneririm.p45,x48,p35,x38 çipsetli boardlar işinizi fazlası ile görür.Bu çipsetli anakartların da overclock kabiliyetleri iyidir.
  • işlemci 775 soket o yuzden bunu seçmiştim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt325 -- 3 Kasım 2011; 18:39:24 >
  • xp yada win7 olmasın o hocammmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.