Şimdi Ara

işlemci fanıyla ilgili problemim var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarda intelin stok fanı var overclock yapmıyorum.Son zamanlarda bilgisayardan aşırı yüksek ses gelmeye başladı bazen işlem yaptığımda ses birden yükseliyo işlemci ısısına bakıyorum 55 in üstüne çıkıyo sonra iniyo sesde alçalıyo galiba fan değişecek hangi fanı tavsiye edersiniz ben şuna baktım ama fiyat olarak uygun ne dersiniz?
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=335&pid=2949

bide bu macunlar arasında ne fark var?
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=335&pid=3575
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=335&pid=3553

• o uygun fanı ben kullanıyorum..stok fana göre soğutmaya bişey kattığı söylenemez ama ses konusunda stok fana göre oldukça sessiz ve rahatsız etmiyor..kişisel bir yorum gibi görünüyor ama hafif bir ssss tonundan başka bişey duymuyorum ben...bende ses konusu yüzünden almıştım ve memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 17 Nisan 2008; 1:06:40 >
  • arkadaşa katılıyorum o fan sessizdir ama stok kadar performans vermeyebilir..thermal yağ konusundada akasa almada ne alırsan all
    (tavsiyem artic silver5 tir 5 derece fark bile olabiliyor diğerleri ile arasında )
  • stok kadar perf veriyor...stok a göre düşüş yok demek istedim...3ghz ye oc li 2140 kullanıyorum(voltaj 1.375)..stok fanla 67ye dayanıyordu...bu fanlada 64 derece oluyor hepsi o..ama aynı işi çok daha sessiz yapıyor işte
  • Termal macun olarak "Akasa" falan salla.

"Arctic Silver 5" üzerine termal macun tanımam.
  • overclock yapmıyorum ama dediğiniz Arctic Silver 5 Termal Macun alıcam fan olarak ne alsam acaba
  • abi tüm teslerde akasa ürünleri başarılı gözüküyor fiyatından daha fazlasını verdiği söyleniyor ama insanlar akasa alma ne alırsan al diyorlar. acaba akasayla kötü deneyimleriniz olduysa paylaşsanız akasa aldım böyle böyle oldu diye . mesela zalman 8700led ile akasa 876 testlerde hemen hemen aynı değerleri veriyorlar biri frostech de biri 44 ytl diğeri 84 ytl akasa ya test sitelerine para veriyorki akasa o soğutucuyu kullanıp şikayet eden kimseyi duymadım forumlarda ya kısa sürede dağılcak fan yada insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. akasaya güvenemeyebilirsiniz ben de güvenemiyorum çünkü hiç kullanma fırsatım olmadı ama akasa alma ne alırsan alın mantığını bana açıklayabilirmisiniz. ztn bi ara almayı düşünüyorum akasa bikaç birşey alıp denicem işlemci soğutucusuyla termal macununu coolermaster kullanıyorum ama bir denicem bakalım alttaki 10 dolarlık akasanın macunu ile coolermaster arasında ne gibi fark war. bu markayı böylesine yeren insanlar haklı mı haksızmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben akasa kullanmadım kalitesini bilmiyorum ama fiyatı ucuz geldi bana diğer markalar daha pahalı.
  • GARM ORANIDA VAR 1.5 GR 3 GR TABİ KALİTEDE VAR MUHAKKAK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.