Şimdi Ara

İşlemci fanı tavsiyesi. Max 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum AMD x4-x6 serisi işlemcilerinin fanları küçük olduğundan yükteyken aşırı rahatsız edici sesler çıkartıyor.Sizden ricam bana AM3(Phenom x6 1055t) destekli en fazla 60TL olan,çok sessiz bir işlemci fanı önerirmisiniz.Ayrıca fanı kendim takacağım ancak daha önce hiç işlemci fanı takmadım.AM3 işlemci fanı nasıl çıkartılır,yenisi nasıl takılır,neler yapılmalıdır anlatabilirmisiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

XIGMATEK BALDER
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-balder-sd1283-balder-intel-lga77511561366-&-amd-754939940am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45698

güzel soğutucu 120mm fan var ve 89 cfm hava akımı var

• Peki AM3 fanın takılması çıkarılması nasıldır kolaymıdır herkez becerebilirmi :D Ben takacağımda işlemciyi parçalarım diye korkuyorum :D
  • Xigmatek Blader 89 CFM hava üflüyor ama bakır tabanlı değil. Aliminum taban ve ısı boruları da aliminum. Onun yerine Gelid Tranquillo var, 60 CFM üflüyor ama bakır tabanlı direkt temas ve 4 bakır ısı borulu. Fiyatı da biraz daha ucuz 61 Lira.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlono -- 12 Ekim 2010; 23:35:53 >
  • Xigmatek Red Scorpion nasıldır sizce? Fiyatı 45 TL
  • Gelid Tranquillo kullanıyorum diye demiyorum ama Orthos'ta test ederken 65 derece seviyesinde serinleten İntel'in stok soğutucusuna nazaran, Gelid Tranquillo ile 15-20 derece daha iyi bir serinlik yakaladım. İşlemci %33 O.C.lu ,45-47 derecede tutabiliyor işlemciyi tam yük altında ve sessiz. Belki daha iyi tecrübeleri olanlar vardır, ben benimkini yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrimalRage

Xigmatek Red Scorpion nasıldır sizce? Fiyatı 45 TL

ben kullanıyorum fiyatına göre iyi fakat balder daha iyidir gelidde iyi bir seçim olacaktır
  • quote:

quote:

ben kullanıyorum fiyatına göre iyi fakat balder daha iyidir gelidde iyi bir seçim olacaktır

Peki sessizmi red scorpion?
  • quote:

quote:

quote:

Peki sessizmi red scorpion?

sessiz
  • Balder in masaüstü sıcaklığı pek tatmin etmedi.Bence Red Scorpion fiyatı ve performansı cok iyi bence tam size göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.