Şimdi Ara

İşlemci Fanı Neden Dönmüyor??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar.. yeni fan almaya hiç gerek yok..

http://forum.donanimhaber.com/m_1748892/mpage_1/key_//tm.htm#1749129

burayı bir okuyun hepiniz..
  • aynı sorun benim p4 2.8 de de vardı işlemci bu yüzden cok ısınıyordu eski makinalardan büyük bir fan çıkarak taktım hiç bir sorun kalmadı
  • abi yeni al ama aslında bi temizleyip yağlattır ozman çalışır bendeede aynı sorun vardı??
  • :D
    yavv kızmayında fan kablosu anakat üzerindeki FAN power soketine takılı mı acaba bir kontrol ediverin, çıkmış gevşemiş olabilir :)

Saygılar
    Hayırlı Bayramlar
    Akın
  • işlemcin iyi bişeyse yazık hocam hemen git al bitane ama yok zaten çok eski celeron flan diyosan git bi tane kutulu işlemci al yanında fanda veriyolar
  • cpu 'ya yazık edersin çok pahalı bişey değil. git bi tane al ve değiştir.
  • fan tamiri die bir olay yoktur bence hiç kasmana gerek yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohd15 -- 30 Ocak 2005, 2:10:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

5 milyon tl sıkışmıştır fanın altına. eski fanı söküp yenisini takarken görürsün.

BAŞKA NE SORUNU OLABİLİR Kİ?
  • abicim sen git yeni bi tane al yakarsan islemcini degistircegine simdi git bi tane al
  • sakın bilgisayarını açma fan çalışmazken yakarsın 4 yada 5 dakkada yakıyo ben bi simülasyon izlemiştim öle fansız dakkada yanıyo işlemci paradan kaçma sonra daha büyük masraflar çıkar
  • Bir fan için bu kadar kullanıcı arkadası yorman gerekmez. Az daha acık oturum duzenliycez. Sen en iyisi arkadasların dediklerini yap yani:
    - Önce bitarafı kırmadan fanı eline al ve denildigi sekilde yagla.
    - ve hemen git bi tane 5 milyonluk yeni fan al yerine eskisini soktugun sekliyle oturt.
    - Diger eski fanı da hala eskisi gibi devirde calısıyosa yedege ayır sonra onu islemci fanı olarak degil ama,
    kasa fanı olarak kullanmak icin muhafaza et.
    - en sonunda bilgisayarını calıstırıp forumdaki arkadaslara, tekmilini VER cunki Bi fandan dolayı arkadaslar burda az kalsın ansiklopedi yazıcaklar Biraz bizide dusun OK.
  • arkadaş bunu yazalı 3 ay geçmiş, kendisi bile bir daha girmemiş topiğine. yandıysa yanmıştır zaten işlemci
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.