Şimdi Ara

işlemci-ekran kartı oyun sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar geçenlerde de 4930k-4770k hakkında konu açmıştım, çok da yardım geldi arkadaşlardan ama şimdi bir konu daha açıp kafamda belirlemek istiyorum. bir oyun sisteminde işlemciye mi daha fazla para verilmeli ekran kartına mı? ekran kartı deniyor hetr yerde ama size de tekrardan bir sorayım. yani şimdi 4930k+ çıkınca gtx880 veya gtx790 gibi bir kart almak mı daha akıllıca olur yoksa 4770k alıp yanına da 2014de çıkacak ekran kartlarından en iyilerinden biri almak mı? mesela 4930k yerine 4770k alırsam, 800-900 tl gibi bir para artıyor. zaten sistemi ilkbahar-yaz gibi kuracağım için beklemek sorun değil. 4930k alırsam tek ekran kartı alırım ama 4770k alırsam artan paranın üzerine biraz daha koyup üst eviye nvidia kartlrdan 2 tane alabilirim. mesela gtx880 sli, gtx790 sli gibi. bir de kusura bakmayın bira fazla konu açıyorum ama bütçem hazır inşallah ilkbaharda kuracağım sistemi ve şimdiden listeyi hazırlamaya başlıyorum. bütçem de 5000-6000 tl civarında. bu donanım işlerinin 3-4 aydır içindeyim. o yüzden her zaman bilenlerden yardım almak iyi oluyor. eğer konu kalabalığı yaptıysam kusura bakmayın..

• Siz şimdi bunlarla hiç uğraşmayın.Alacağınıza yakın yeni konu açın.Hem bizi nasıl parçalar beklediğini bilmiyoruz..Konuyu yanlış zamanda açmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Siz şimdi bunlarla hiç uğraşmayın.Alacağınıza yakın yeni konu açın.Hem bizi nasıl parçalar beklediğini bilmiyoruz..Konuyu yanlış zamanda açmışsın.

hocam bende yazın ortasından beri bütçem belli. ilkbaharda sistem kurulacak inşallah. zaten açtığım birçok konu vardır görebilirsiniz. ama hep laptop kullandım şimdiye kadar ve ilk kez performanslı bir bilgisayar kuracağım. o yüzden heyecan da var kaç aydır sürekli konu açıyorum kusura bakmayın:) benim aklımdaki şey şu, şimdiden en iyi sistemleri kurayım, yeni bir parça çıkınca onunla değiştiririm listemde. bunun gibi düşündüm. o yüzden konu açtım. mesela bu konudan sonra seçtiğim işlemcinin üst serisi filan çıkarsa, onunla eğiştiricem mesela listede. böyle düşünmüştüm

• bir de 4770k alırsam ve gtx 880 (olası isimi) in gtx780den yüzde 25 daha performanslı olduğunu düşünsek, gtx880 sli gibi bir şey yaparsam bu işlemci bana darboğaz yaparmı?
  • 2 mevsim önce konu açmayın ben de sizin gibi kışın ortasında konu açtım. i7 3770k planladım yanınada GTX 680 şuan i7 4770k Gtx770 sli kullanıyorum. Çok alakasız oluyor. Çıkmamış kartın performansı tahmin ediyorsun. Darboğazını soruyorsun.
  • psu seçimi konusundahttp://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/thermaltake-tpg-1050mpceu-toughpower-grand-80plus-gold-1050w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=55940 bu psuyu düşünüyorum gtx780 sli gibi şeylere yetermi bu psu? ilerde çıkması muhtemel ekran kartlarının slina da yetsin ve geleceğe dönük olsun istiyrum. bu işimi görür mü?

• güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.