Bildirim
işlemci ekran kaartı uyumu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
İşlemciye o.c yapıp hd 6850 al birde -
quote:
Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06
İşlemciye o.c yapıp hd 6850 al birde
bişey almıcamda elimdeki sistemle bişey yapmak istiyorum işlemciye ve ekran kartına ne kadar yapıyım o.c. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kacbinolurum32
quote:
bişey almıcamda elimdeki sistemle bişey yapmak istiyorum işlemciye ve ekran kartına ne kadar yapıyım o.c.
ekran kartı vasat olunca istediğin kadar o.c yap ne fark edecek -
quote:
quote:
quote:
bişey almıcamda elimdeki sistemle bişey yapmak istiyorum işlemciye ve ekran kartına ne kadar yapıyım o.c.
ekran kartı vasat olunca istediğin kadar o.c yap ne fark edecek
vasat felan değil piyasadaki bütün oyunları en iyi grafik ayarlarında oynuyorum
-
up -
gtx260 biteli çok oldu bf3 mü full açacak? tamam cod u zorlar ona lafım yok, ne de olsa çöp oyun. ama o kartla artık biryere varamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rapperchild
gtx260 biteli çok oldu bf3 mü full açacak? tamam cod u zorlar ona lafım yok, ne de olsa çöp oyun. ama o kartla artık biryere varamazsın.
ewet full açıyo bf 3 ü fps de 25-30 larda seyrediyo arkadaşın vermiş olduğu hd6850 gtx260 ın 1.2 katı performans veriyo ben 10 fps de oynuyosam hd6850 si olan arkadaş 12 fps ile oynuyo bunun içinde yeni kart alan yoktur heralde saygılar... -
quote:
quote:
ewet full açıyo bf 3 ü fps de 25-30 larda seyrediyo arkadaşın vermiş olduğu hd6850 gtx260 ın 1.2 katı performans veriyo ben 10 fps de oynuyosam hd6850 si olan arkadaş 12 fps ile oynuyo bunun içinde yeni kart alan yoktur heralde saygılar...
550ti=6850
260 gtx de olsa çöz.arttıkça yavaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
ekran kartına oc bir yarar sağlamaz işlemciye o.c yap 3.6 ghz ı zorla en az darboğazı yenmek için -
quote:
quote:
ewet full açıyo bf 3 ü fps de 25-30 larda seyrediyo arkadaşın vermiş olduğu hd6850 gtx260 ın 1.2 katı performans veriyo ben 10 fps de oynuyosam hd6850 si olan arkadaş 12 fps ile oynuyo bunun içinde yeni kart alan yoktur heralde saygılar...
arkadaş haklı aralarında pek fark yok , gtx260 ın 70 fps verdiği yerde hd6850 90 fps falan verir..arkadaş geçiş düşünüyorsa minimum gtx560* ti gibi bir karta geçmeli ki kayda değer bir fark ortaya çıksın..ama zaten buna da işlemci izin vermez
-
işlemciyi 3.5ghz seviyesine çekebilirsen,sonrası o sistemle gittiği yere kadar..gtx260 bitti falan diyenlere bakma -
millet ati 6800 filan al diyor sanki almak o kadar kolay dünyanın parası arkadşlar lütfen bir şey önerirken biraz düşünceli olun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X