Ben amd athlon II x4 alıcam fakat anakartta ve sitede phenom II desteği yazıyor ama athlon II desteği olup olmadığı ne anakart kutusunda yazıyor nede sitesinde yazıyor. Sadece am2+ geri uyumlu işlemci ve am3 desteği yazıyor. Bi sizde bakıp aydınlatırsanız sevinirim
Gigabyte ma770-us3 anakart modeli.
Eğer çalışırsa athlon II x4 alıcam phenom'in 8mb belleğine aldanmak istemiyorum sonuçta ikiside 4 çekirdek ve bana göre athlon II çarpan kilidi kapalı phenom gibi birşey. Sizce alınmalı mı yoksa 7-8 fps uğruna 60 lira fazla verip phenom II x4 alınır mı ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Phenom alın bence ki iyi bir fark yaratsın.
athlon ile uyumludur fakat o anakart yerine 30 lira daha verip 870A g54 alın yada o anakartın daha gelişmiş olan modeli 770ta ud3'ün 2.el'lerine bakın..
phenom almanız tabiki daha iyi olur 50-60lira fazla vermeye değer..
bütçenizi ve toplama amacınızı söyleyin daha iyi yardımcı oluruz.
Anakartımın iyi olduğunu düşünüyorum 140w desteğide var ve memnunum anakartımdam. Değiştirsem bile asus alırım :)
Bütçe 210 lira.
İşlemci alma amacımda şu. Bende amd athlon 64 x2 7750 black edition var ama ben baya bi zarar verdim buna yanlış o.c denemesi sonucunda boşta 100 dereceleri gördü ama hala çalışıyor kereta birde devir 4 çekirdek devri düşüncesi var aklımda
HD 5770 sapphire - 3gb 667mhz ram
phenomII 840 alabilrsin..
onuda düşündüm aslında ama karar vermek ne kadar zor ya